сряда, 27 юни 2012 г.

Новата религия

Новата религия

Фрагменти от безумието

Новата религия на Илюминати

Новата религия на Илюминати - Фрагменти от безумието





Днес е Еньов ден. Специален времеви портал. Много енергии се срещат днес. Чрез ритуали Илюминати ще подхранят своите тъмни покровители, масоните ще почетат главата на свети Йоан. Ние също ще направим своя малък ритуал – ще съберем билки и ще ви подарим тази статия. Нека окото ви погледне пирамидата под друг ъгъл – защо не отгоре?



Пролог


            Човекът-вселена-енергия трябва да бъде превърнат в човек-елемент-материя, от носител на свободната воля в нейна функция, в блокче от пирамидата, в тухла в стената, т.е. от индивид на свободната воля да се превърне в броим и заменим елемент в чужда система. Наградата е, че според лоялността си към Новата религия нейният последовател ще има относителна власт на елементите под него, които формират пирамидата на властта. Сделката с Новата религия се основа на отдаване на свободата на индивида и неговото съзнание срещу относителна сигурност на съществуване в материалния свят. Това е същността на най-новата суперрелигия по света, която Илюминати все по-интензивно налагат. Тя не признава етнически, религиозни бариери и държавни граници – нейният език е нейният морал -той е универсален. Властелините на тази религия чрез контрола върху нея могат да постигнат(а и май-вече са постигнали) глобално световно господство. Остава да разберем кога и как ще го обявят публично...
            Новата религия има своите носещи колони в нашето общество и свят. Ще ви покажа някои от тях от ъгъл, от който не сте свикнали да ги виждате(може би старателно сте били дресирани да не виждате), за да имате възможността да разберете, че те съставляват част от гигантския пъзел, в който сме вплетени и ние, и който наричаме наш живот.
            Искам изрично да отбележа, че това не е сайт за теория на конспирациите най-малкото поради това, че тук няма развити теории, а са показани фрагменити от нашата действителност и тяхното тълкуване е подкрепено от конкретни доказателства. Борави се с факти, до които всеки един образован и средно интелигентен гражданин  има достъп и може да провери чрез все още свободния и нефилтриран Интернет в България,  обществените библиотеки, книги,  статистки и бази данни на обществени и държавни организации, които не представляват някакъв вид тайна(конспирация), а са общодостъпни.
Въпрос на свободно и отворено съзнание е да видим фактите такива каквито са и въпрос на сила на волята е да сглобим в цялостната картина, за да можем да погледнем смело в очите света, който ни заобикаля, такъв какъвто е в действителност. Не е задължително да си член на таен орден, за да разбереш какво се случва около теб! Истината не е някъде там... Напротив тя е в нас и дори да не е цялата, в нас е заложен потенциалът като интелект, воля и интуиция да я намерим в заобикалящия ни свят.
            Съизмерването на човек в пари и власт му придава числен израз. Дигитализира го и материализира съзнанието му. Става броим и предвидим. Подобно на числата човек може да влиза в числови модели и да участва в математически функции. По природа е заложено човек да бъде неизвестното в уравнението. Новата религия го превръща в константа и строителен материал във вселената на други свободни воли.
            Въпрос на личен избор е дали да се поклоним на Новата религия и да използваме нарастващата й сила в материалния свят или да се опитаме да поемем тежестта и отговорността, които крие загадъчната вселена  на свободната воля и енергия...

Алхимиците

четвъртък, 14 юни 2012 г.

„Биковете на парад” или защо няма да се реши пробелма с бездомните кучета в България




Предупреждение: Доказателствата към тази статия под формата на клипове разкриват детайлно какъв сатанински елит ни управлява и манипулира с кървави забавления. За хора неспособни да се изправят лице в лице с истината и такива със слаби нерви тази статия не се препоръчва. 

Тази статия има място и двата блога на алхимиците.


Прави ли ви впечатление, че когато трябва да се замаже някакъв гаф на властта, свързан с поредния провал по отношение на борбата с организираната престъпност и корупцията, поредното необосновано повишение на цените на стоки и услуги от първа необходимост, подписването на поредното заробващо неоколониално международно споразумение като като “ACTA”, поредното покачване  на лихвите и пр., публичното внимание се отвлича с един леко периферен, но за това пък винаги зрелищен въпрос – този за бездомните кучета в Българяия.
Това е любимата темата на новите Дон Кихотовци и медийни паладини. На кръст се разпъват мъчителите на животни. Преди време особено жалко впечатление ми направи кампанията срещу триченето на кучета по моретто, което се издигна в ранг на национален проблем и едва ли не заплаха за националната сигурност. Не, че го одобрявам това въртене на кучета и принудително къпане, но какво да кажем за родителите, които водят децата си на виенско колело или влакче на ужасите в паркове като „Дисниленд”. Ама те и малките деца реват и се дърпат като ги къпят. Едва ли усещането е различно при кучетата и не виждам здрав разум  в призивите да се личуват тези хора(тричещите кучета).
 Обаче разни комплексари и псевдофилантропи взеха да ни обясняват как сме изостанала варварска страна и да се опитат за пореден път да ни облъчат с програмата, че сме мръсно племе, което никога няма да направи свои цивилизационе избор към Запада.
Същият този Запад, който садистично избива в кървави спектакли бикове в Испания,
(окултни препратки към Митра)
 кучета във Великобритания,
(окултни препратки към Анубис)
 петли във Франция( и нейните колонии),
(окултни препратки към Ищар и архангел Гавраил)
 бебета тюлени в Скандинавските страни и Канада
(окултни препратки към морските дракони и техните жертви на брега)
 и жаби в Италия (не се смейте – след разфасовката жабата продължава да живее най-дълго в агония от всички изброени животни).
(окултни препратки към рептилите)

Разбира се комплексарите с обонянието на хиени надушиха къде мога да получат малко мимолетна медийна слава като войни на Доброто особено, когато зад гърба си усещаха мощната сянка на Премиера-слънце, който бе впрегнал обществения си авторитет и могъщество в решаването на проблема(разбирайте правеше отчаяни опити да спаси падащия си под 10% рейтинг – справка изборите в Кюстендил).
На всички, които събират пяна в устата, ще им кажа - „преглътнете!”. Не се правете на герои, защо сте само жалки комплексари. И ще ви го докажа и моля ви не пишете злобни анонимни коментарчета, а ни напишете мейл, който обаче съм сигурен, че никога няма да напишете. Защо ли? Ами защото триченето и бездомните кучета са една малка част от айсберга. Истинската бруталност е, че ние сме поели наистина западния път и конкретно този на Англия. Под влияние на субкултурното облъчване на филми като „Гепи”, „Две гърмящи дула” и всичко ала Вини Джоунс и Джейсън Стейтъм българската мафия разви един кървав бизнес и той се основава на уж незаконните кучешки боеве. Уж са незаконни като и гонките с коли в „Младост”, ама всички знаят за тях и ходят, само ченгета си слагат бейзболни шапки и очила вечерта да не ги разпознае някой началник. Това е един много сериозен бизнес, които влезе под опеката на уж изчезналите групировки.

Къде се скри Боко Супермена, когато излъчиха този репортаж по „Нова телевизия”? – май вадеше нож на умряло куче край морето...
Та, по същество - в квартала има едно цяло семейство „баровци”, които се радват на охолен живот и нищо не работят. Всеки в блока им знае, че имат вила, където гледат кучета за боеве и с това  правят луди пари. Всеки знае, че бойните кучета са толкова скъпи, защото са за еднократна употреба. „Класните” кучешки боеве, на които ходят т.нар. босове от ундърграунда и дори някои депутати и политици винаги завършват със смърт – няма изключения. Това горе в клипа е някаква цензурирана и олекотена версия.
 Да сте чули за полицейски акции срещу такива събития, чието провеждане като място и час се публична тайна? Да сте чували за организации и смели журналисти, които да са писали смело по проблема с конкретни лица и организатори, а не просто да си лаят някакви общи приказки(на този в клипа, на когото му казаха името е 5-6 ниво бушон)? Който иска да се изяви като войн на Светлината да заповяда - ще му кажа къде живеят въпросната фамилия. Но едва ли някой ще си направи труда, защото може би зад организацията на този бизнес стои една групировка, която си има торент сайт, където и до настоящия момент може съвсем споскойно да си изтеглите вулгарни порно филми, на който живтните не само измъчвани, но и сексуално насилвани от хора и с най различни предмети. Къде сте природозащитници – май заспахте, а може би знаете, че същата тази групировка успя да издигне едно тяхно охранителче и то взе, че стана висш държавник? Мълчите, а? Дам, мълчанието на кучетата – чувам го. Проблемът никога не трябва да се реши, това е заложено още при създаването му и за това ще мълчите. Раната трябва да остане отворена и гнояща...Защо ли ? - за това след малко.
Допирателна по темата е натрапчивта и детайлна експозиция на сцени  насилие срешу кучета и котки, чиито мъки са предизвикани от малки деца и тинейджъри  и които настойчиво ни се импринтват в съзнанието. И до тях - хоп -следващата новина – нов „Закон за детето”, който ще позволи на държавата да отнема такива деца от родителите им. Колко гениално, а кой ще отмени достъпа им до торент тракери с игри, в които кървавите убиства и насилието не само над животни, но и над хора са основно занимание на главните герои. Жалко е да лекуваме симптомите, но не и самата болест, защото всички знаем, че всичко идва от съзнаннието и това, което е заложено в него. Защо ли обаче не правим нищо? – може би сайтът, откъдето се свалят игрите е под протекцията на „онази” групировка.
Наскоро попаднах на една статия с оруелското заглавие „Всяка рибка с микрочип”. Авторът, бледен юнуша, с пленено от високите технологии съзнание се възхищаваше на героичния нормотворчески подвиг на „Столична община” да задължи всеки собственик на куче да му имплантира микрочип. Този чип ще бъде свързан към централен регистър, който освен пълни данни за кучето ще съдържа и такива за собствениците.
Това задължение е в сила от 1 януари 2012 г. и всеки който не го изпълни подлежи на сурови глоби. Аворът в опит да прояви оригиналност и гражданска позиция атакуваше българската администрация за нейната мудност, защото видиш ли цели 5 месеца след приемането на наредбата още нямало изграден предвидения електроенен регистър за стопаните. Аргументираше се с убийствения довод, че сега, ако хванеш куче с чип ще хванеш само чипа и ще разчетеш кода, но няма да можеш да хванеш стопанина му. Чудя се да плача или да се смея? Как може толкова млади хора да имат толкова „hi-tech промито съзнание, че да не осъзнават, че следващата насилствено чипирана порода кучетата ще се нарича ХОРА...

Целият този цирк не е с грижа и любов за кучетата, а за нас – да ни подгреят и подготвят, че скоро само ще поискаме да слагаме чипове на собствените си деца, а накрая и на самите нас. Опасности, които да втърдяват електората и да коват империята винаги ще се намират. Първата крачка към бъдещето на Оруел беше, когато уж изпуснаха юздите на мутрите и ние вкуповм приблявахме при въвеждането на биометричните данни в личните ни карти. Скоро ще видите как „Наглите” ще се активизират и този път ще отвличат приоритетно деца и чудо! Някой ден ще осъмнем с новината, че при спец. акция те пак са заловени и ще бъдат наказани за злодеянията си, защото някоя предвидлива грижовна майка е сложила мъничко сладко подкожно чипче на своето ангелче. И злите тъпи мутри като кумчо вълчовци са попаднали в капана на грижовната майка. И само гледайте как се вдига борсовия индекс на компаниите за прозиводство на RFID чипове.


 Манията ще e пълна. Ще има репортажи на изнервени майки как припадат пред лекарските кабинети, защото не са успели да очипят максимално бързо своето отроче. Циркът ще пълен и Илюминати блажено ще се опънат на скъпия фотьойл  от естетвена кожа. Ще отпият глътка “single cask whisky, ще дръпнат от любимата си „Cohiba Esplendidos” и с лек трепет ще си помислят, кога поне веднъж малко ще ги изпоти противникът, когато му поставят капан с два хода напред. Ще погледнат с насмешка през прозореца и като видят твоята зомбирна и отчаяна физиономия долу на улицата, с иронична усмивка ще поемат следващото вдишване от любимия си тютюнев аромат и ще отпият още глътка за наздраве. Не за твоето здраве, нито това на твоите близки...


Така и биковете в испанските корида ги нахъсват и разяряват да изкарат на предне план агресивните си емоции и  нискочестотни вибрации у тълпата пак уж за здраве и берекет.
По мисловно развитие средсностатистическият човека е като биковете. И те си мислят, че като тичат до края на коридата ще настигнат виновниците за състоянието си и ще им въздадат справедливо отмъщение. Само че накрая ги чака копието на тореадора, а на нас - копието на Илюминати не с острие, а с чип на върха, защото „mind контролът от началото на времето е най-силното оръжие.


Вгледайте се в очите на умиращите животни,  като се налеят с кръв, коато за пореден път ги прониже копието на матадора. Дали в този момент добичето не си мисли защо бях глупаво да търгна така сляпо на този парад и да свърша като телешка пърложа, след болезнена агония. Дали и ние няма да изпаднем в подобна ситуация? Къде ще стигнем и какъв път ще изберем в лабиринта наречен живот зависи изцяло от нас. Трябва да знае, че изберем ли пътят на Минотавъра, Тезей е наточил ножа на Илюминати, защото и те са слуги на вселенските закони – „За животински  живот животнски край” – „Извадиш ли нож от нож ще умреш”...


Не вървим ли и ние сляпо по двете страни на една съща улица, за да се срещенем на барикадата по средата и да излеем злобата и яростта към другия, скрита под мантията на защитници на доброто и светлината.
Природозащитници срещу човекозащитници – наистина жалка гледка, не сме ли всички част от една върховна сила независимо как ще наричем Бог или природа? Отстрани господа Илюминатите се усмихват, че пак са успели да впримчат обществото в поредната си проста, но ефективна система на изкуствено разединение и предлагане на решение, които предварително е замислено да бъде поредната стъпка в дневния им ред.  Решение, което си мислим, че ние ще вземем, докато то вече факт. Въпрос на качествен „мind контрол хандлинг(handling-от англ.ез. - държане).
Повярвайте ми освен чисто йезуитска логика ала Макиавели за контрол на ниските чувства и емоции на масите в масовите кървави убийства на животните по света е вложено огромено окултно значение и символика и те представляват ритуални жертвоприношения. Замислете се кои животни се убиват – може би не са случайни. Дадени са препратките след клиповете – замислете се пак. Защо убийството на крави и змии в Индия е забранено и те се считат за свещени животни, докато в Испания коридата е съчетание между национален спорт, празник и религия. Убийствата на животни са и жестоки предизвикателства към боговете, които те символизират...и на които те вероятно са дали някоя друга верига от собственото си ДНК...


И някак си като гледам целия този цирк и невежество относно истинските причини за събитията в живота ни, все повече ме налягат тъжни мисли, че нямаме подкожни чипове, не защото гражданското общество тук е силно(доколкото някога сме имали такова) или пък сме чак толкова достойни наследници на Левски и на Ботев, а по-скоро там „горе” все още се карат кой ще държи дистанционно за чиповете...
Sad but true…
А навън вали и вали и вали, Мечо пух.

P.S. „Криворазбраната цивилизация”:
Не искам да ме разбирате погрешно – обичам животните и даже плаках, когато умря последното ми куче, но няма как да позволя някой да манипулира тази любов, така че да ни прави на маймуни и да ни подготвя за очипяване.

P.S.S. Посвещавам тази статията на жертвите на китайската инвазия в Тибет и жертвите на американския геноцид (не, не е война) във Виетнам (+всички други загинали цивилни в над 60 страни, над които Империята на Злото е изсипала военната си агресия, само след края на Втората световна война), както и на Зак Де Ла Рока и „Rage Against The Machine" за вдъхновението.
Нека не забравяме, че лявото и дясното са два изкуствено създадени полюса от Илюминати, с цел те да са  балансьорът в средата, които ще определя посоката на световния влак. Запомнете, че както няма смисъл в садистичното убийство на животни, така няма смисъл да умираме по барикадите само да им създадем первезно удоволствие.


Алхимика