неделя, 18 ноември 2012 г.

Навечерието на 2012 и митът за кутията на Пандора: Една космическа история за човека, родителите му, драконите и боговете.




           Пролог: В края...:)

         Замисляли ли сте се кой сте всъщност ? – правили ли сте опит да се опишете с едно изречение и две-три думи? Да, знам – почти невъзможно е. Нека ви дам един жокер – погледнете в личната си карта – какво ви казва тя накратко с три думи – чо-век сте, Бълг-Арин, мъж или жена (или може би някаква процентна комбинация между двете – и това е допустимо). А какво наистина означава това – да бъдеш човек, българин, мъж или жена?

Нека си поиграем малко на семантика, морфология и кабала едновременно и да разгледаме една синтактична структура на различни езици (за феновете на алхимията на словото препоръчвам книгата на Ноам Чомски – „Студии за езика и философията на ума”):

 Аз съм човек – български език
Ja sam covek – сръбски език
Я человек – руски език
Je suis un home – френски език
I am a human – английски език

В първата си част фразата на тези, наглед различни и далечни езици е почти една и съща... Защо ли? Нека я разгледаме подробно първо на български език и после по аналогия може да си направим изводите и за останалите езици. Да започнем с направим фонетичен анализ на първата дума:
Аз=
Ас (з-то е озвучено с)=
Яс (я е мекото, източнобългарско и оригинално произношение на  а)
=Иас (разлагаме Я на съставните и гласни звуци)
=Ис (отстраняваме помощния и спомагателен звук в случая я, тъй като е на втора позиция и получаваме оригинала – Ис )

А сега да повторим упражнението с втората дума от изречението:

Съм=
Сам (ъ-то е потъмнено а)=
са (м е морфема, която отделя Аз-а като единица от множеството, докато същността на бъденето, глаголът „бъда” е една и съща)

Какво следва от 1) и 2), както са ни учили в училище =>

3) = Ис-са – името на Исус в Корана на мюсюлманите.

На френски език - Je suis = Jesus – Исус (Христос)
На руски език - Ии-сус
и т.н.
На български Аз Съм означава същото – ИАС СА(м) (ИССА в Корана) Аз Съм = ИсУс





Добре де и к’во от това? – стои и се опитва да мисли профанът. Ами за да разберем какви сме българите, следва да си зададем  въпроса какъв е бил Исус?
... Божи син и син човешки едновременно – „Тук е мъдростта” – Всеки, който има  очи да види  и уши да чуе, ще разбере божието слово, а именно, че народи, на чиито езици Аз съм се превежда като ИсУс са божии синове (по принцип всички човешки същества са божии синове, но не всички имат специална мисия в конкретната зона на време-пространството, което ние възприемаме като 2012 г.).




На 12 коренни езика Аз съм е равнозначно на Исус, т.е. Божи син. Българите, както французите и евреите, са едни от тях. Библейският Яков е не само еврейски патриарх, но и български.
Какво е ИзРаЕл? Това не е държава, както си мислите. По-скоро това е име, което едно от дванайсетте племенна ползва, за да се окичи с божията милост и слава, ала така реалността не работи. Реалността работи, когато неин основен движещ принцип е любовта... Да узурпираш правото на своите братя не ще ти донесе божието наследство, а напротив - божия гняв. Ако следите събитията в Близкия изток, ще видите наистина как там се излива много божи гняв... И това далеч не е само живописна метафора.


И все пак какво е ИзРаЕл? Казват, че това са потомците на библейския патриарх Яков, който се бори цяла нощ с бог и за награда за храбростта си е благословен – той и неговите потомци от 12-те племена на Израел (=Яков-Богобореца). Името обаче има и по-дълбока езотерична същност. Ще бръкнем в тайните на кабалистите и ще я разкодираме за вас, защото времето наистина тече ужасно бързо. Няма случайно неща, да знаете!  Нито, че аз пиша тези редове, нито, че вие ги четете...
Малко музика за приятно четене:




Между другото, замисляли ли сте се защо една дъщеря на народа на Яхве се кръщава на Ищар - на името на една от неговите смъртни врагове – езическата богиня Астарта-Венера-Афродита? Замисляли се се защо пее на френски и иврит едновременно? Свържете точките – къде акустира Мария Магдалена – май беше на провансалския бряг. Струва ми се, не всички синове и дъщери на Яхве са отрекли Исус като новия Месия...





Още малко храна за размисъл:
Ис(ш)- Тар
Ис- Ус



За ужас на ортодоксалните (не в смисъл на православни) християни принадлежността (50%) към една божествена кръвна линия е очевидна, по-скоро уше-чуема :). Попитайте някой поп защо на всеки иконостас преторианската бодигард –кохорта на Исус се състои от дракони. Когато вече знаете истината, ще се забавлявате истински на „изпотените” отговори и знаете ли как най-лесно ще се уверите, че ви лъжат? – всеки един църковен отец ще ви пробута различна версия и обяснение, тъй като този въпрос не е залегнал в църковните канони. Просто църквата е мислела, че вечно ще останем в състояние на сън и глупост, и не са си направили труда да дадат дори и формален отговор на тези доста обемни части от интериора на всяка една църква.







Стани народе, още ли имаш нужда от будители? Не будилници, а камбаните вече бият...не питай за кого – вече знаеш.
 След това малко лирическо отклонение нека се върнем на тайния въпрос на кабалистите какво означава ИзРаЕл.
 Преди да си отговрим директно на него ще ви споделя още едно скрито знание, чието съкровище е заровено тъкмо изпод носа ви. Това е, че кабалата и нумерологията работят едно към едно не само с езика на евреите – иврит, но и с българския. Не забравяйте, че именно българският език и азбука разбиват на парчета триезичната догма. Прехвалената реформация на Мартин Лутер е просто едно доста изостанало и сляпо копиране на идеите на светите братя Кирил и Методий.  
Когато оценявате делото на първопросветителите, не разсъждавайте с днешните категории и не ги мерете с днешната мяра. Не забравяйте, че единствената светлина в мрака на Средновековието е идвала от погребалните клади на инакомислещите. За стандартите на тъмните векове това, което са направили Кирил и Методий си е преносно и буквално божествено чудо. Имайте предвид, че обикновено аргументите на Ватикана срещу тези, които са оспорвали църковните догми са включвали предимно нажежено желязо, неудобни столове, огън и остри шипове. Няма аналог, когато след кратка дружеска беседа (спорът с триезичниците в църквата в Рим), Ватиканът от раз да счупи канона, както Мойсей божиите заповеди в подножието на планината Синай. Това е прецедент, в който божията ръка буквално има намеса.
За това и българската АзБуКа (глаголицата и от част кирилицата) носи своята оригинална кабала, която перфектно се допълва с еврейската, поради разликата в мозъчните полукълба, които стимулира. 



И накрая да направим кабалистичен морфологичен разбор на ИзРаЕл.
Из – е името на Изида – обединяващ символ на божествента майка на човечеството и неговата андрогенна рептилска (не е грешка) матрица.



Ра – е името на бога-слънце и символ на мъжкото начало, доминирано предимно от съществата от съзвездието Сириус.



Ел – е частица, символизираща божественост и по-точно тази на съвета на 12-те елохим. 



Всяко едно човешко същество е микс от гените на 12-те божествени елохим, облагородили (също както в овощарството) подложката на рептилската майка-богиня, често олицетворявана като Гея, Земя, Изида, Кибела и пр.



Числото дванадесет е в основта на тайната вечеря на апостолите от Евангелието и  скривания факт, че една от тях е жена не е случаен...
Къде са българите в тази космическа и религиозна сага? Нашата водеща звезда е Орион, силно са замесени Плеадите, Алфа Драконис и Сириус. Съществата от Тау Цети и атлантските наследници от Лира също имат осезаемо участие.
Хммм, кой ли беше този, който „заключи веригите на Плеадите и разхлаби оковите на Орион”...



Цитат от Йов 31:3 1(Преводът е мой, за разберете по-ясно смисъла на повествователяJ)



C’est la vieкакто казват французите или го приемате или не:





За тази божествена намеса в генетиката на българските царски кръвни линии през Средновековието подробно писахме в „Новата религия, митът, рептилите и тяхната връзка с България и българската история”, която може да намерите ето тук:


За да разберем кои сме ние всъщност и какво сме, нека направим една ревизия на първата глава от Библията, наречена „Зараждане” (Генезис) и кой знае защо, преведена от нашите църковни отчета като „Битие”. Според мен, „Начало на битието” е най-близката допирателна, при която не се губи първоначалният смисъл.
За по-голямо удобство ще ползвам английска версия на Библията с мой превод на български език и съответната интерпретация на иврит:

“In the beginning, the Creator created Heaven and
Earth,”
„В началото Създателя създаде Небето и Земята”



Тук ключова е думата Barah (created) която на иврит също означава “затваряне” и “ограничаване.” Или с други думи разделяне. Създателите са разделили Небето от Земята. Звучи някак странно – но това си има име и се нарича тераформинг на английски или земетворене на български - един от любимите занаяти на боговете-създатели. За това съдбовно разделение (разцепване) на Земята от небето можем да прочетем в много други митове и епоси на различни народи по всички краища на света. Най-събуждащи са версиите  на догоните (племе в джунглите на Африка, живяло от древността със своите изумяващо точни астрономически знания, недокоснато от съвременната цивилизация до преди близо век) и шумерите (първата, призната и изникнала сякаш от нищото, без еволюция цивилизация, запаметила своите хроники с писменост върху глинени плочки). Двете непознати една на друга цивилизации свидетелстват, че първоначално Земята е била воден свят с друго разположение в Слънчевата система, но след космически катаклизъм (може би несръчен алигаторски билярд със щеката на Сириус Б :)), е променила местоположението, формата и състава си....
Хубаво е да понаучим и някоя друга дума на иврит (Hebrew)...Особено, ако искаме да знаем истинската българска история...
Но май пропуснахме в нашето изложение нещо много важно... Едно ключово определение... Кои все пак са елохим? В българските преводи на Библията и по-специално на „Битие”, те са „излекувани от шизофренията” на множественото число по бързата процедура, и са наречени Бог Всемогъщий. Така преводачите-църковни отци (някои източници сочат, че в преводите участвали около 70-80 богослова и архиереи) ни внушават, че различните имена на бог в различните пасажи на Библията са всъщност само прозвища на един същ бог. Малко по-надолу те правят една фатална и доста очеИзвадна грешка с видимо не съгласуване по род и число, в един пасаж, който е преведен по следния начин:
„След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, (и) по Наше подобие;?”(тук преводът е каноничен, Битие 1:26)



Опа, какво става тук? Уж господ е един и е сътворил човек по свой образ и подобие, но във фактическия библейски пасаж се казва, че някакви си други същности (същества) молят бог да сътворят човека по Техен образ и подобие? Това наченки на божествена шизофрения ли са или са индикация за калпав, немарлив и злоумишлено направен неточен превод? Оставям на всеки от Вас да прецени самостоятелно. Библията е достъпна онлайн само с едно натисване на клавиша Enter”. Ако ви стиска, влезте в друга реалност и се събудете от съня с широко затворени очи...
Да, крайно време е да осъзнаем, че в християнската Библия, както в Тората и Корана е описан конгломератът от раси, която евреите наричат елохим, мюсюлманите Алах, а християните като Бог Всемогъщий (Яхве се явява невсичкомогъщий – все пак е сам, макар с мега-Его). Те създават крайната версия на човека (homo sapiens) чрез генно инжeнерство. Колкото и смахното да ви звучи това, приемете го. Интегрирайте го в себе си. Вие сте част от тази история и тя е част от вас. Не може да я изтриете с гумичка, защото я носите във вашите гени. Истината е като светлината. Не може да я запушите, съпротивата само ще увеличи вашите болки, лутания и страдания, но покой няма да намерите.
“И ще познаете истината и истината ще ви направи свободни” (Йоан 8:32)
Нека се върнем на първоначалното дело на елохим (някъде се срещата елохим-ите, но това е ужасно грозна и безсмислена алогична повторяемост, защото на иврит наствката -им е за множествено число, така че елохимите на един евреин му звучат като боговете-те – нещо подобно на безсмислието „народно-демократична република”).




В момента на началните изпитания на новия прототип - човека в райската (хомо-зоологическа) градина се намесва Сатаната (макар и първоначално пуснал и той няколко вериги в общия ДНК-кюп) или по-точно представител на расата на рептилоидите, един от техните тартори. За да си обясним мотивите за наглед непоследователните му и нелогични действия, трябва да разберем, че въпреки първоначалните договорености рептилско – базираните раси се почувствали застрашени, че на Земята може да се появи вид, който да застраши господството им (базирано на стария римски принцип „първия по време е първия по право”) и бързат да вземат мерки. Изборът им  е да атакуват слабата точка в новия генетичен проект на елохим – човешкото съзнание. Макар и създали човек по техен образ и подобие, елохим, поради някакви свои си причини (най-вероятно уникалните зулуми на предходнта ни версия в Атлантида), блокират нашия умствен и енергиен потенциал (ние ползваме между 5-10% процента от мозъчния си капацитет и това е доказано от ортодоксалната наука - тя просто не ни казва причината, а мълчи гузно по въпроса) и по този начин ограничават нашето съзнание, възприятия и възможности.



Казано на езика на компютърните програмисти, елохим си оставят голяма „backdoor (задна врата) и това е нашето подсъзнание. Завесата за него падна малко с творчеството на Зигмунд Фройд, макар и силно повлияно от гравитацията на материализма. През нашето подсъзнание ние може да получаваме команди чрез символи, които да регулират нашето поведение, без дори да разберем за това. Това е като да променяш настройките на „BIOS”-системата на компютъра си (тази, която кара купчината желязо и пластмаса да комуникира с вас на разбираем за нея и вас език). Така софтуерът (нашето съзние) отчита промените само дотолкова, че да настрои работата си спрямо тях, без да може да ги осмисли и да им влияе. Използвайки тази наша особеност, заложена от елохим, рептилите са решили да повлияят на човека, за да може т.нар. „пета раса” и тя да се провали като идеалния стопанин на Тера, и по време на този грандиозен провал през вековете да се ползва основно като евтина работна ръка и суровина. Преди обаче да ги анатемосаме като тотално зло, нека се замислим не правим ли ние същото с кравите, воловете и прасетата? 



За целта рептилите използват една много проста, но същевременно ужасно ефективна методика за реализиране на техния световен ред. Те подвеждат човешкото его чрез силата на Луциферското съзнание. Това е състояние, в което човек иска да бъде някой и е такъв в своите очи, но не и в очите на другите. Индоктринирани от тази идеология, човешкото съзнание и душа винаги ще бъдат в състояние на фрустрация (гняв, предзивикан от разминаване на желаното и постижимото). Това е съвсем логично, тъй като е ясно, че в обществото човек няма как да бъде огледално копие на това, което е в своите представи. Въпреки това във всеки един от нас има едно малко гласче, което в трудни моменти ни прошепва – „Ти си нещо повече”,”Другите не те оценяват по достойнство”, „Те не виждат истинската ти красота и способности”. Ако човек се поддаде, изпада в състояние на фрустрация и когнитевен дисонанс. От една страна е възпитан, че в обществото се ценят хората с морал и способности и според този глас в него той ги притежава, но въпреки всичко не заема това положение в обществото, което счита, че му се полага, нито има материалния статус, който смята, че заслужава. Тогава човек осъзнава, че е излъган. В състояние на фрустрация (една много специфична нискочестотна вибрация) такъв човек разбира, че освен да бъдеш способен, за да успееш да реализираш егото си в обществото, трябва да бъдеш и ... лицемерен и лукав – по подобие на същото това общество, което те е възпитало, че добродетелите са самодостъчни към личностния просперитет. Това е състоянието, в което повечето масонски и илюминатски организации подхождат към своите потенциални членове. Те им дават уверения, че с помощта им водения от Онзи глас, човек ще успее да реализира и материализира его-то си на Земята. (“It smells like Luciferian spirit, does it :) )“. Това е техния общ строеж, символизращ абсолютно свободния човек, разгърнал способностите си в пълна свобода. В тези хубави слова идеолозите на тайните общества забравят да кажат една много важна подробност, а именно, че целта не може да оправдае средствата. Пътят към ада е послан с добри намерения и начинът ви на живот през времето постепеннно се превръща в самите вас. Не можете да водите войни в името на мира. Не може да убивате в името на живота, защото времето на вашите действия влиза във вас и се превръща във Вас, дори да не го усещате...



Представете си, че все едно със стара видео-карта (джаджата, която възпроизвежда електрическите сигнали във форма на образ на вашия компютърен екран) искате да гледате „HD” (висока резолюция/качество) филм. Резулатът ще бъде, че наистина ще наблюдавате по-красива картина, но тя ще бъде прекъсвана от моменти на засичане/увисване/забавяне на движението на образа. Това е егото – кратки моменти на мимолетна слава, прекъсвани от черни дупки и „оставане във въздуха”. За момента това са правилата в нашата триизмерна действителност. Как ще се предвижвате напред през нея - дали ще изберете черно или бяло квадратче зависи от Вас. Не забравяйте, че краткия път винаги излиза по-дълъг:). 



Ето защо винаги стават провалите на хора, подведени от егото си – тук е третото измерение и трябва да учим, че не всичко става веднага. Също така трябва да учим на по-бавни обороти, какво означава да пресъздадеш една мисъл-форма и в 3D (нашето тризимерно възприемане на реалността),  за да имаме повече време да осъзнаем какви са последствията за нея. Това е като бойно изкуство – всеки удар и техника първо се обработват по детайли и със забавена скорост, преди да се премине в следващия етап – битка с въображаем противник и битка с реален противник.
Може да ви изглежда, че това са правила за изоставащи в развитието си деца, но в известна степен това са нашите духове...
Чудите се защо елохим са оставили рептилоидите да ни дадат по–нова версия софтуер на съзнанието (его-то), който не може бъде понесен от нашите тела и съзнателни процесори? Ами отговорът е, че са ни създали със свободна воля. Оставили са ни сами да преценим дали преждевременно да си ъпдейтнем софтуера и да си изгорим процесорите – забелязвали ли сте как в повечето стойностни филми богаташът, насилникът, алчният, гневният накрая (ако не го убият добрите) винаги полудява и остава сам и неразбран от другите? Това е символ от откъсването на морфогенетичното поле на човечеството и попадането в клопката на Луциферианското съзнание. Да, познанието на Луцифер може да изпепели съзнанието ни, ако не сме готови за него, също като огъня на Прометей. Това е като да се опиташ да компресираш на хард диска си от 100 МБ 600 МБ и да си овърклокнеш процесора на компютъра с 6 пъти по-голяма от нормалната тактова честота. След известно време хардуерът не издържа и дава накъсо, като не успява да изпълни гарантирания от производителите срок. Сега сещате ли се защо гурута от различни вярвания говорят за ген на вечната младост и защо в Библията патриарсите са живели над 100-ци години? Техният хардуер е работел с това, което първоначлно им е било създадено като софтуерни параметри на съзнанието...



Да се върнем към сатаните – давайки ни ябълката на познанието – те по химически път са отключили съзнанието ни за сили, за които като хардуер още не сме били готови. Сексуалната енергия кундалини е много мощна и ако не се контролира, може да завладее цялото ни съзнание (каквото впоследствие е положението в съвременното общество – навсякъде всичко се върти около секса). Биогенетиците на елохим много добре са знаели за това и нарочно са били заключили кундалини, докато довършат докрай експериметите си. Тук не става въпрос просто за изработване на един работник за мините, (както Закария Сичин умишлено се опитва да профанизира и опрости историята за човешкото създаване), а за постигане на енергиен баланс в енергийната система на човека – чакрите. Обладаването на съзнанието от секса пренатоварва долните чакри, изсмуквайки енергията от горните. Поради тази причина опитите на биогенетиците на елохим в райските градини (не била само една) са били свързани основно с настройване на човешката енрегийна матрица (системата от чакри) с тази на Земята (която също има система от чакри, тъй като и тя е живо същество). Целта им е да пресъздат на био ниво древния херметичен принцип за вселенското устройство – „каквото горе, това и долу”. Това е дълбокият смислов корен на „Бог създаде човека от кал”. Това не е елеметарно смесване на сперма и кал в епруветка, както наивно и простовато Закария Сичин се опитва да ни внуши. Тук смисълът е по-дълбок – калта е символ на енрегийната решетка  и трептене на Земята, с която човешкото тяло е трябвало да бъде синхронизирано до съвършенство. Всъщност някога замисляли ли сте се от какво е съставена калта? - от микроскопични парчета кристали, съставлявали някога скали, магма и пр. Рептилите обаче прекъсват експеримента по средата. За тяхната менталност такива фини тунинги на творението са просто скрити и дългосрочни заговори срещу тяхната власт и раса.
Така след несъгласуваната интервенция на рептолоидите, хората (5 раса) са оставени на произвола на собствената си съдба. Това може да е добро, но може и да е зло. Стоманата се калява в полярностите (екстрема). Първоначално всичкото зло и враждебност на Земята се изсипва върху тях – болести, сривове в имунната система, нападания от диви зверове, невъзможност да се намерят ядливи източници на храна. Всичко това е пряк резулата от недовършента работа по съгласуване на чакрената система на човека с тази на Земята, какъвто е бил първоначалният замисъл. Тук се корени и причината за болезнените и често спохождани от смърт раждания. Жестоките болки по време на раждането на жената са уникални, тъй като те са единствените регистрирани сред милионите видове на Земята естествено причинени биологични болки. Дивите животни при раждане НЕ изпитват болка. Нито един вид. Единственото сходство може да се намери при така наречените домашни животни, които, повярвайте ни, също са били докоснати в една или друга степен от ръката на генетичния тунинг.
Въпреки гневната позиция на елохим спрямо постъпкта на Адам и Ева – някои от тях, предимно по-бащински и по-майчински настроени, се застъпват за технологично опорочения (спрямо първоначалния замисъл) вече модел. Други от тях реагират емоционално на експеримента и въпреки че гледат на нас като на свои собственици деца, не се свенят да ни шамаросат понякога, дори доста грубо. Трета група перфекционисти и скептици са за пълната ни анихилация и изкарване на нова шеста версия (това лоби е особено активно спрямо казуса 2012  г.) 

Въпреки че съдбата на човешката раса след т.нар. „грехопадение” едва ли е идеалният родителски подход, все пак ни се дава шанс да покажем на какво сме способни. За това още в началото, а и в последствие, със скрити генетични добавки някои елохим (със засилен майчински инстинкт)  дават защити на човека (дефакто това е, което е останало в кутията на Пандора). Например това е невидимата защита за ненападание от диви животни. Тя се осъществява от невидими електромагнитни вълни, генерирани от нашето ДНК. Как си мислите, че човекът е оцелял, когато е нямало нито копия, нито прашки, да не говорим за съвременните автомати и пр. оръжия. Погледнато реално, почти всеки един зрял хищник или диво животно превъзхожда физически човека. Дори същества с по-малки физически размери като вълка. В равна битка в дивата природа човек няма шанс дори срещу него. Осъзнайте, че ние наистина сме един присъден на Земята вид и шансът да не изсъхне фиданката на нашия вид не е в насилието и войните, а в любовта към всички други деца на същата тази земя, която ни храни...
Нека се върнем към рептилите... Те, зарадвани от успеха на техния агент Сатаната, веднага се възползват от решението на елохим и под формата на нови богове (някои от тях хибриди без ясно изразена рептилска същност) дават половинчати технологически решения на хората, от вида „на час по лъжичка”, за да могат да си играят на богове и да черпят ресурси, включително и хранителни чрез нас и от нас.



Въпреки тази жалка картинка някои от боговете (елохим) или по-точно техните наследници се връщат и започват войни с рептилските богове – пантеона на гръцките и римски богове. Класически пример за това е митът за Аполон срещу Питон; Хор срещу Сет; Халите срещу змейовете и пр. Само че и те започват играта на рептилите на богове, като абсолютната власт развращава и тях абсолютно...



За да бъде драмата пълна някои от репилите започват да изпитват симпатии към хора и царе, носители преобладаващо на тяхната генетика. С тези мотиви и те се противопоставят на тези, които ни ползват само за храна – психическа и физическа. От тях произтичат и легендите за добрите дракони, защитници на хората...


Така човекът, замислян като мирен проект, се оказва ябълката на раздора за боговете и предизвиква пълен хаос и войни на Земята, които и днес няма надежда, че ще спрат...

В този ред на мрачни мисли хората обаче рядко се сещат за един мит, който разкрива изписаното с много любов тайно кодираното послание на нашите генетични родители – този за Пандора. В новата човешка история на практика това е първият подробно документиран случай на биологична война – разпръскването на контейнер от зарази. Виждайки какво става и какво ще стане, някои елохим (които не са пожелали генетичните им вериги да отидат напразно), са ни подарили най-мощното оръжие – метафизичното (отвъд физиката на триизмерното пространство, т.е. - четириизмерно и нагоре). Виждайки уязвимостта на човека във физически план, чрез генетичните кодове на всеки един от нас – отворени за трансизмерни портали към други измерения и същности, които с лекота могат да изкривяват 3-измерната физическа реалност, на нас е даден универсален антидот за всички болести и зарази, войни и насилия. Това уникално лекарство е скрито в тези наши групи от гени, които кодирано са наречени „вяра, надежда, любов”. Повярвайте ми - те освен лек са и най-могъщото оръжие, съществувало на Земята или поне в нейната триизмерна реалност. Всеки от нас го има – най-вече децата (неосакатени от медицински имунизации и тъмното егрегориално влияние, на което като метафизична зараза са преносител възрастните). За това не е чудно, че змии и диви зверове не ги закачат – просто маките деца вярват, че не може да им се случи такова нещо. Именно силата на тази им вяра блокира злото дори и в най-кръвожадните и отровни твари и зверове. В по-късен етап вече програмираните им родители им натрисат в буквалния смисъл страховете си и съответните последици в 3D (Родителската параноя е основна движеща сила на подкожните чипове). Като могъщи гени „вяра, надежда, любов” се отключват само при наличето на състрадание, тъй като ако сме обладани от ниски вибрации като гняв и омраза, можем да ги използваме за невъобразимо разрушение. Аталантите са пример за това, а съдбата им е урок за злоупотребата с власт. Пророците на Луцифер учат, че всичко е възможно, но забравят да споменат написаното с малък шрифт в договора с него, а именно, че макар и всичко да е възможно – за него трябва да бъде платена съответната цена, а забавянето на плащането генерира само лихва, но не и забрава. Както будистите казват – може да забавиш кармата си, но все някой ден ще трябва да я откупиш.  Специфичното в случая е, че вярата, надеждата и любовта не са индивидуално, а групово оръжие за защита. Хората имат тази способност, за разлика от рептилите и обладаните изцяло от рептилска менталност същества. Използването на вяра в група мултиплицира силата й в алгебрична прогресия, докато при тях (рептилите) това се случва в геометрична. Разликата е като между Златното сечение и числата на Фибоначи. В началото тя е слаба, но в последствие при разгръщане на алгоритъма  - все по-ясно откроима, разбира се за тези, които имат очи да видят и уши да чуят. Наприемр 12 вярващи ще имат 144 по-силна възможност да изкривят съзнателно физическата реалност от един вярващ.  При хора с рептилски доминираща съзнателност числовата стойност на ефектът ще е 78 (=1+2..+12)  (рефлексия на геометричната прогресия). Не е случайно на тайната вечеря преди разпятието на Христос имаме 12 човека - това е основата на много силна морфогентчина матрица. Сега разбирате ли корените на окултната икономика и банкстерите (=банкери+лихвари+гангстери)? Те се стремят да фрагментират човешкото морфогенетично поле посредством парите и вярата в тях. За техните окултни господари е изгодно човек за човека да бъде вълк. Тук борбата не е за злато и петрол – това са евтини примамки за заблудените его-душички-марионетки. Борбата е за еволюционно развитие на човешкото съзнание и прекрачване на нов праг в развитите на човечеството, планетата и цялата вселена. Защото малкото съдържа всичкото... 



Залогът наистина е голям и този път от нас зависи сами да изковем съдбата си като в „Господаря на пръстените”. Даден ни е последен шанс да задействаме божeствените кодове в божествените си гени. Огледайте се - поплакът този път не за два града, а за две планети... Пръстенът, който хобитът Фродо хвърля във всепоглъщащата лава на планината Дуум („Гибелна съдба”) не е нищо друго, а символ на човешкото его...


За това боговете са зад кулисите с леко припотени чела – тези и от двете полярности засега само суфлират. Не че не е възможно на някого да не му издържат нервите и да влезе открито в играта – както виждате и за такива сценарии ни подготвят към края на годината с хилядите филми за извънземнни инвазии. 



Изборът този път ще е изцяло наш. Ние ще наклоним везната в едната или другата посока. Отрицанието на любовта този път обаче е равно на анихилация (= тотално и цялостно унищожение – дори на душата). Няма кой да изкупи греховете ни този път. Скалата  на броя на виртуалните ни животи и прераждания  на нашата съвеместна карма този път показва нула. Ако пропилеем и сегашния, първо ниво ни чака отново. Това не е само метафора - чака ни първи клас на една скамейка с атлантите и прочие пишман ездачи на божествената мощ... Този път обаче няма да има индивидуални спасявания. Всички ние сме едно и всички сме любов, който не спазва този принцип и не почита живота в неговата дълбока същност, ще понесе съдбата си като привлече към себе си техните антагонисти. „Подобното привлича подобното”... Орисани в тази макар и от части грешна менталност  трябва да изграме ролите си докрай... Шоуто трябва да продължи...




В памет на Фреди Меркюри, обожавания от всички, но самотен гений – марионетката на илюминати, която не искаше да бъде повече кукла на конци и плати до последното пени цената на желанието си – „Not a penny more, not penny less…” Благодаря и за вдъхновението на „Металика”- за това, че творят в зоната на екстрема – зоната, която отделя зърното от плявата и разграничава духовно силния от нищетата на бездушните наблюдатели. 


И една интродукция за всички, които са стигнали дотук, макар че не й е тук мястото по дефиниция  - време е да разбием границите, които оковават нашето съзнание, защото какво е времето – просто една конструкция на нашия разум... нищо повече...:)


Пролог:


Посвещавам тази статия най-вече на всички Търсачи на истината от „Алхимия на истината и сродни, ментални, духовни, емоционални, обществени групи и кръгове.
Спомняте ли си, че някога доброволно приехте да бъдете заразени с вируса на Истината... Знайте, че като всеки вирус той е кристал, който съдържа в себе си светлина. От този момент нататък вие сте преносители на Светлината. Осъзнайте, че заразявате със светлина при вашите контакти. Вербалният и експресионистичен секс също може да бъде опасно начинание...:) Вашето ДНК ви е привлякло в тази група (групи), поради шаблоните записани в него...
Сега е вече е късно да се откажете – опитите Ви за това ще ви донесат само болка. Време е да осъзнаете за кого бият камбаните. Сега може да ви изглежда, че вие сте самотни воини в царството на слепите, но това не така – погледнете небето - времето се ускорява, даже да си признаем, времето се разпада. Чуйте камбанния ек – отчита, че от сегашния момент на вас ще бъде все по-лесно да повярвате в себе си и собствените си сили, както и да се свързвате един с друг. Вашето превозно средство и комуникатор е истината, подхранвана енергийно от вашата собствена възраждаща се МерКаБа. Това не е прост енергиен източник, макар и да не е сложно да се доберете до силата му. Това не е обикновена комуникация. Това е дифракция на светлината и истината. Както знаете светлината е отчасти вълна, отчасти частици. Там, където частиците изчерпят своя физически потенциал, там започват да действат вълните – това сте вие – Вашето ДНК е проектирано да резонира в определен честотен диапозон – този на светлината, доброто, истината и любовта...


 Независимо от сегашните Ви убеждения – политически и религиозни, (знам че в „Алхимията на истината” има хора с най-различни религиозни, етнически и политически възгледи – християни, мюсюлмани, будисти, юдаисти и  пр. , както и БСП, СДС, ГЕРБ, Атака и пр. ; Левски, ЦСКА; българи, турци и евреи и пр.) Въпреки тези привидни разграничения трябва да знаете, че нямате полезен ход назад, само може да си причините болка, болка, която може да ви докара до лудост. Да може да имате богатство и слава – всичко в един миг обаче става на пепел, но споменът остава, отпечатал болката да избягате от собствената си съдба, да се скриете от светлината в самите себе си.


Осъзнайте с пълна яснота, че сега вие сте носители и разрушители на преградите на мрака и невежеството. Трябва да знаете, че тъмнината не е нищо повече от отсъствие на светлина. Вие сте носители на светлина фантастична, както уважаемият Тери Пратчет се изразяваше (между другото той е високопоставен масон - но не го заклеймявайте за това – той мъченически изпълни мисията си, пишейки до последно въпреки болестта си). Вие сте носители на вярата, че вие и вашите деца и близки ЩЕ БЪДАТ, че  НИЕ ЩЕ БЪДЕМ...
Разликата между фантастичната светлина и обикновената светлина е следната – фантастичната светлина се възпроизвежда отвъд гранците на дифракцията. Тя може да работи изцяло на квантово ниво. С думи прости и обикновени това означава, че вашите мисли могат да се мултиплицират (умножават) дори в самия момент, в който си ги помислите. Не е дори нужно да ги манифестирате в 3D (триизмерната реалност – картината, която сега виждаме или мнозинството от нас виждат и която ни се представя за единствена и неотменинма реалност), чрез някакъв вид преносител.
Ако сте попадали на филми като V for vendetta”, “Total recall”  (“Total recall 2012”), “Star wars” (I-VI), “Pirates of Caribbean: The curse of Black pearl” (само първат част), “Lord of the Rings” (I-III), „Mural, “Avatar”, “Terminator 2”, “From Hell” и пр. и те са ви харесали, това не случайно... 


Причината за това е много проста – те са правени и писани от ХоРА със същия генетичен код като Вас.
Това беше каквото знаех, каквото чувствах по време на незабравимия копнеж към свободата, търсена чрез алхимията на духа.


P.S. Благадрности на двамата нови членове, които се присъединха към екипа на алхимиците – надявам се, че след тройната алхимична дестилация в коктейла няма да има граматически прашинки, даващи толкова гориво в устата на критиците :)
P.S.S. Пиша тези думи специално за вас - не за да демонстрирате след това езотерична ерудиция по форуми, паланки и седянки, а с ясната идея, намерение и надежда, че нещо ще се промени във вас, а после и в другите.  Да осъзнаеш една истина е напълно безсмислено, ако не я приложиш на практика в постъпките си – мисля някой беше казал – „По делата ще ги познаете”. Понякога малкото камъче преобръща каруцата. Вярвайте в това, защото ужасно много хора се съмняват, че малка и обединена от силна вяра група може да промени света, но всъщност както Маргарет Мид е казала, точно това е, което всъщност някога е успявало да го промени.
Така картите вече са раздадени от илюминатите. 2012 г. неумолимо наближва и появяването й е предварително поливано със солидни коктейли от кемтрейлс в иначе слънчевото и ясно българско небе, но... Аз вярвам, че какъвто и да техния сценарий за 2012 г., това все пак само сценарий. Сигурен съм, че дори и илюминираните не могат да изчислят всяка една вероятност до край, а ефектът на пеперудата според теория на хаоса може да се прояви във всеки един момент. Точно, когато Те най-малко го очакват. Всеки от вас може да бъде тази пеперуда. Достъчно е само едно махване с криле в опит да полетите и да сътворите нещо добро колкото и малко да то. Преди всичко обаче трябва да направите този опит в 3D. Намерението не е самодостатъчно. Трябва и малко усилие. Всички тези думи не са кухи розово-позахарени нюейдж абстракции (всъщност имам алергия към нюейдж и теория на конспирациите). Всички тези думи са опит, знание и съдба на тези, които вие свикнахте да наричате алхимиците.




Пиша тези редове с все повече изясняващото се съзнание, че изкупувам карма. Много пъти съм проклинал кой ме захвърлил на тази мрачна и кална Земя. Сега вече осъзнавам, че за всяко нещо си има причина и все повече осъзнавам, че това, което ние възприемаме като дарове на боговете или природата (според зависи от това дали сме атеисти или не), ни е дадено с цел. Красотата, интелектът и силата са дарени не да служим само на себе си, а и на другите. Не го ли осъзнаем, ще почнем да ги губим...Това, което ги подхранва – генът на младостта и силата, се храни с етерна енергия, която след като първоначалната генетична батерия се изтощи, може да се захранва само по етерен път чрез благословията на другите. Колкото по-слаби и онеправдани са те, толкова по-силен е ефектът...



 Това е магията и дарът на емоцията състрадание, чиито ключ са любовта, вярата и надеждата – най-могъщото оръжие, завещано ни от елохим. Повярвайте ми това не е няква отвлечена мистика – това е самата действителност или тази версия на реалността, която работи най-добре на всички нива.


Дори и да не сте разбрали всичко, което ви казвам, няма нищо лошо в това. Важното е да се промените, макар и с малко, към по-добро и да приложите това добро в утрешния ден. Дали ще дадете 5 лева на някой просяк до кофите за боклук или ще се усмихнете на някой колега или съсед, или няма да смачкате паяка в банята, а ще го пуснете някъде навън – изборът е Ваш. Не забравяйте, че това се пише не само в Акашовите записи. Това се пише и във вашето сърце и това е вашата сила в тези времена на  сгъстяващ се мрак. Знам, става все по-трудно, но да не забравяме, че най-тъмно е преди зазоряване. Нека ние направим първата стъпка към светлината на новата утрин още днес...




Алхимика и алхимиците

 


39 коментара:

  1. Отличен анализ, дори 6+ :)

    Достатъчно е човек да разбере, че
    АЗ СЪМ = БОГО-ЧОВЕКА В МЕН,
    а в резултат и
    ВЯРАТА В СЕБЕ СИ Е ВЯРА В БОГ!
    Това е...

    ОтговорИзтриване
  2. толкова много истина, толкова добре поднесена,БЛАГОДАРЯ

    ОтговорИзтриване
  3. това ме разтърси намерих си отговорите благодаря

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина е уникално ♥

    ОтговорИзтриване
  5. много интересна прекрасно поднесена статия

    ОтговорИзтриване
  6. Добри сте. Ама 'о'-то е 'е' с отместена черта. Хората, които не казват 'р' го заменят с 'ил'. Слагаме едно 'умрете' за вкус. Получава се 'умрете дебили'. Ебаси смешните сте.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Следващия път ти идваме на гости във Велико Търново, за да ни обясниш по-подробно за процеса с умирането.
      Преди да заплашваш с някого със смърт по-добре се научи да си криеш IP-то :), защото изглежда доста бой си ял през живота си и сега си избиваш комплексите със жалка словестна агресия...

      Изтриване
    2. Мамо, страх ме фана. А, и от София съм, вие сте кривички май. Сега ще излече, че съм от Перник.

      Изтриване
    3. "Кой си къде си, там стой си" се пееше в една много образователна песен за персонажи като теб:)

      Изтриване
  7. Просто да не повярва човек. Статия за много размисъл. поздравления за автора и за гражданската му позиция- по-точно човешка:)

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте и поздрави за прекрасната статия. Казвам се Борислава Богданова и искам да споделя с вас "откритието" си, надявайки се че чрез вашата аудитория ще достигне до повече хора, атеисти или не. Как е на английски обръщението за млад господин? Мистър, нали? На френски - мосю, на немски - хер и т.н. А как е на български? ГОСОПОДин ... Всеки Божи ден ние е се обръщаме към божествено в нас и му се покланяме, поздравяваме, без дори да го съзнаваме. Господи Иванов, Господи Петров ..., защото всеки един от нас е Бог (и създаде Бог човека по свой образ и подобие ... )и е толкова очевидно пред очите ни, че не знам как не сме го виждали. Учителя Беинса Дуно казва "Знам всички езици, но не искам да цапам устата си с тях. Днес словото се дава на български език, защото българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и Словото на Бога, защото българският народ е най-древният народ на земята." (стр. 622, т. Първи "Изгревът")

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря за прекрасната статия. Аз се интересувам и съм чела за някои от разискваните теми в тази статия,но тук намерих и много отговори!!!Много благодаря и искам да споделя , че аз вятвам че няма нищо случайно на този свят и , че добтото,любовта ще победят. Както казваавторът преди зазоряване е най-тъмно !!

    ОтговорИзтриване
  10. Благо Даря :) за доосветляване на някои тъмни кътчета на съзнанието ..... Ако сте попаднали на тази статия и сте вибрирали в синхорн с нея то е защото "тя е написана от ХоРА ;) със същия генетичен код като Вас". А съзнанието е просто съвкупност от енергия, която направлява дейността на човешкия мозък ...или нещо подобно ми беше просветнало , когато бях на 15 години, някога...назад във сгъстяващото се време. Благо Даря ви , Ал Хим Ици ;))))))))) Тук сме , заедно, и ЕДНО <3 <3 <3 Галя

    ОтговорИзтриване
  11. http://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg

    Благодаря Ви...,ВИЖДАМ ВИ)))
    Деветгодишният ми син твърди, че е сигурен че земята чува нашите мисли...
    А Дванадесетгодишният ми син каза, че иска да си спомни, за да си отиде у дома....
    Аз разбрах, че съм тук, за да БЪДА, това което съм обещала, беше трудно само докато се сетя какво е.
    Eovin
    http://www.youtube.com/watch?v=xpMNXEY_tio

    ОтговорИзтриване
  12. Nice try :) Сега е редно да дообясните и за връзките ни с Орион и кои точно галактически келеши пребивават там, за да е по-пълна картинката с драконите и прочие.
    ЗА допълнителни детайли горещо препоръчвам книгата на издателство Паралелна Реалност: "Историята на Звездния Старейшина и Документите Тера: Скритата история на планетата Земя".
    Имам чувството че цирка в който участваме е доста по-голям, от колкото може да допуснем.
    Хипарията тук не помага, защото пак ще ни изпързалят :) То май това е и целта на цялото това начинание.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. "Историята на Звездния Старейшина и Документите Тера: Скритата история на планетата Земя" е едно много интересно четиво, но да не забравяме, че инфото там се поднася от свален пилот, участник от страна в конфликта, така че като при всеки такъв случай трябва да имаме едно на ум при разказите му за врага...:)

      Изтриване
    2. А вие защо имате такава вяра в Орионските Кралици :) Честно казано в позицията ни на лабораторни мишки на никой от тези цървули не трябва да имаме доверие!
      Това че взимате страна ме кара да имам и аз едно наум към вашето инфо ;) особено така поднесено без нужните референции ;)

      Изтриване
    3. Интересно и чия страна по-конкретно сме взели?:)Иначе 6 + за патриотичния дух:)

      Изтриване
    4. Пак бягате по тъча :) Наистина бих се радвал да доразвиете тезата си за водещата ни звезда Орион, лично на мен ми е любопитно и бих искал да знам повече детайли за това.
      Определено в цялата история има тънки моменти и детайли, а точно в тези времена не трябва да бъдем наивници!

      Изтриване
    5. Историята (не е теза, тъй като има много и неуспорими факти за това) за Орион като наша водеща звезда ще заеме цяла книга - проект, над който все по-често се замисляме...

      Изтриване
    6. Стига сте ги редили като равин пред синагога. Кои са тези неоспорими факти. Дайте поне един категоричен и неопровержим факт доказващ това. Тогава аз ще ви дам други аргументи. Престанете с тези отговори лишени от съдържание.
      Къде е Кана, къде е Тенгри, къде е чифутина.
      Нашият Барадж е нещо съвсем различно от другите дракони, гущери и вся остальная сфолочь. Модели има много, и на кънки, и с избръснати топки..., но от мен да го знаете българският дракон е съвсем друга порода!
      Като сте се замислили защо не си идете на Орион и там да напишете някоя книга, може да си пуснете и Визитарките за вдъхновение...
      Надявам се внимавате да си не удряте опашките като затваряте вратата :)

      Изтриване
    7. :))) Патриотизмът е хубаво нещо стига да подплатен:)))Иначе ставаме смешни очите на другите хора, но както казахме темата е интересна, но за да не звучи като пожелателна патриотична приказка трябва да се разгърне в дълбочина, където се покажат взаимовръзките между отделните факти.
      Засега ще дам няколко джокера:

      Танг-Ра е двоен култ много близък до египтеския Амон - Ра, а добре знаем кой е бил под египетско робство преди да поскита из пустинята 40 г. :)

      Каква според теб е етимологията на библейски Ханаан (КанаАн) и неговата връзка с Юдея?

      Нашият дракон е ВАРАН - изобразяван на портата на Ищар във Вавилон и намиран днес като вид на далечния остров Комодо...

      Изтриване
  13. Благодаря за статията и най-вече за това, че успяхте с прости думи да ми дадете някои отговори и обяснения, които търсех :)

    ОтговорИзтриване
  14. Mnogo dore formulirano , no ......................!za sajalenie istinata e druga!

    ОтговорИзтриване
  15. Благодаря за добрия смях! Толкова псевдоученост накуп :)

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте!
    Статията казва истини, които за съжаление често подминаваме. Благодаря. Заредихте ме с надежда! Признавам, че напоследък информирайки се все повече за реалността се бях обезсърчила. Сега вече не е така.
    Отново благодаря!

    ОтговорИзтриване
  17. ne znam kakav e tozi komiks ot foto snimki i animacii no istinata savsem ne e takava ne se zablujdavaite we hora

    ОтговорИзтриване
  18. Благодаря!
    Велико дело е статията Ви !

    ОтговорИзтриване
  19. Absoliutna istina,mnogo poznato za men kato lochen opit.

    ОтговорИзтриване