И ЦРУ са наши фенове...
Колкото и да е странно това не е, някаква шега или метафора. Този следобед, докато хърлях едно око на източниците на трафик към блога (http://alchemicaltechnologies.blogspot.com), попаднах случайно на един много странен препращащ сайт(домейн) - www.cia.gov.
Много се очудих, тъй като не си спомянм някой от нас да е публикувал връзка или пост на него. Изненадата ми беше пълна, когато щракнах на връзката и се оказа, че това е официалният сайт на „ЦРУ”. Някой с админстраторски правомощия в техния сайт разглеждадеше съдържанието на нашия блог. Проверих при тях няма възможност за външни посетители да оставят коментари и връзки(линкове) към други сайтове. За сметка на това горе вдясно на сайта на ЦРУ има меню „Докладвай заплахи (“Report treads”). Кой знае може и някой да ни е докладвал, но каквато и да е била причината, фактът си е факт.
Дотук обаче не свършват странностите – проверих в „Гугъл анализ”( програма на ”Гугъл”, коята дава възможно най-детайлна информация за посетителите. От висчки посетители нямаше нито един, който да влязъл от www.cia.gov. За сметка на това имаше един с неизяснен източник („not set”), което е много странно за региона на САЩ, където всичко се знае и се изпраща за анализ и обработка – обикновено „not set” се появява на посетители от Африка, където един доставчик обслужва няколко държави накуп и от „Гугъл” не могат да локализират посещението.
След около час и „Blogger” (собственост на „Гугъл”) поправи грешката си и адресът, от който бе посетен блога ни, изчезна от статистиката. Разбираме, че все пак е неспортсменско да шпионираш едни от главните си акционериJ.  
На тези, които посягат към клавиетурата с идеята, че ще пишат коментар, свързан с хапчета ще кажа, че в началото и аз се чудех дали жегите не ми влияят на зрението, но... „Уиндоус” все още поддържа една полезна функция „print screen(PrtSc)”:


            Обърнете внимание на последния сайт в колоната с числото 1 пред него. Изводите оставям на вас...

А на новите ни прители по стар български обичай една песен за добре дошли:


Не си казвам Името


P.S. Сагата продължава...
Явно и днес (26.06.12г.) ЦРУ си мислят, че са невидими, тъй като от няколко часа в този блог (alchemicalshots.blogspot.com) киснеше посетител, който е влязъл от техния сайт - www.cia.gov. Ето го и доказателството –

            Интересното е, че статистиката на блога бе напълно занулена през тези няколко часа, докато височайшият гост беше в сайта. Веднга след като той/тя излезе, „Гугъл анализ” зареди някакви данни, които обаче нямаха почти нищо общо с показателите в „Blogger”.
Това ме навежда на мисълта, че „Гугъл” като дъщерна на ЦРУ компания (както и „Фейсбук”) автоматично „замита” след посещения от сайта на централата(те за това ползват домейна, а не влизат през проследими граждански акаунти). Явно обаче са пропуснали да инсталират замитащата програма в „Блогър”, когато „Гугъл” го купиха или по-скоро рефреш рейтът (опресняването) на алгоритъма за замитане на следи е с по-голям интервал, което прави възможно за кратко време 1-2 часа (ако оцелиш момента на посещението) да идентифицираш посещение от сайта на ЦРУ.
Защо ЦРУ не вземат мерки да прикрият издънката си? Защото в момента посетителят от ЦРУ е в положението на сваления „Стелт” над Сърбия. Той не знае, че ние не знаем, че е невидимJ. Разбира се може веднга да разбере за това, ако прочете тази статия, освен ако не е бот (автоматична програма от системта на „Ешелон”) или служител, който не знае български и в момента изучава и превежда текстовете на сайта с помощта на програми като „Гугъл Преводач”(Google Translate).
Да им пожелаем приятно четене и превод на господата в черни костюми. Дано не ни квалифицират като заплаха за националната сигурност на великата им държава, че тогава дълга лятна ваканция не ни мърда.  Не се сърдете, ако изведнъж спрем да пишем или блогът изчезне - просто в Гуантанамо не продават пощенски картички с живописния изглед.

Още едно поздравче за нашите приятели:


А ето и втора част:

          

             Това втора част на статията „И ЦРУ са наши фенове...” – първата може да прочететe тук.

           Посвещавам тази статия на всички които си мислят, че фактите облепени с мазния етикет „теория на конспирация”, са плод на жегите и нередовния прием на хапчета.

 Тук ще видите стъпка по стъпка как хванахме в крачка един немърлив агент на ЦРУ, който слухти в сайта ни „под прикритие” всеки ден от 25.06.2012г. и се опитва да преведе статиите в блога на английски език и съдейки по мудните му действия е започнал от първата статия и  още не е не стиганал до последната и не осъзнал нейното съдържание, че не е невидим в Интернет, както си мисли:

„- Опа, Хюстън имаме проблем!”  

„-Какъв проблем? Не е възможно! Ние всички живеем в ...  


 

Развитието на шпионската сага в нашия блог продължава. Най-странното, че успяхме да разкрием агента на ЦРУ и да го профилираме колкото и нескормно да звучи това. Вие сами ще се убедите - ето накратко как стана това.

           На първо място искам да реабилитирам „Гугъл Анализ”, въпреки че програмата им прикрива източника на посещения, минаващи през официалния сайт и портал на ЦРУ, оказа се, че тя не „замита” изцяло следите на мъжете в черно, а дава останалата част от информацията за тях както за всички останали потребители. Вероятно данните пристигат със закъсненение, което отнема обработката и филтрацията им.

           Обаче благодарение на бъга в „Блогър”, който все още прихваща посещения от сайта на агенцията и дава информация за тяхния URL адрес успяхме да съберем две и две.

           За да ни разберете, разгледайте 1) :и сега 2):
            От 1) и 2) =>
Единственото посещение от дата 25.06.12г. от територия на САЩ без оказан източник (direct access) е от град Анкъридж, което означава, че именно този скрит потребител е осъществил достъпа от домейна  www.cia.gov ( подаден от „Блогър”). 
Забелязахте ли колко часа е прекарал в блога посетителят от град Анкъридж? -  цели пет часа и двадесет (05:21:24) и една минути, като е посетил само четири страници. Това го превръща автоматично в най-заклетия ни фен, спечелил наградата за най-дълго посещение в блога. От прекараното време е видно, че човечецът явно не знае български език(или е с много слаби познания) и превежда с помощта на автоматичен преводач. Като съдя по непохватни му действия, все още не е стигнал до същността  на превода на статията – „И ЦРУ са наши фенове...” J и продължава да си мисли, че е невидим като „Стелт” над Косово поле.
И все пак остана едно леко съмнение за нашата аналогия въпреки желязната логика на метода „изключване на противното”. За това продължихме на нашето разследване и профилиране на агента на ЦРУ.
Първо проверихме що за град е Анкъридж:


Веднага се се натъкваме на няколко масонски препратки - създаден от нищото през 1915г., той е най-големият град в огромния по територия щат Аляска и е разположен на почти еднаква географска дължина със Стокхолм и Санкт Петербург - други градове, известни с окултната си архитектура. Управляван е от кмет и 11 общиниски съветници – пак това култово число.
Освен основен логистичен център на Аляска Анкъридж се явява и един от основните военни и разузнавателни центрове на САЩ в Северното полукълбо. Има военноморско пристанище и военно летище.
Анкъридж е най-големият град, разположен на 200 мили от Гакона – мястото, където са разгърнати съоръженията на HAARP”. Военноморските и военновъздушните сили на САЩ са основатели и финансират проекта „HAARP”.

После вкарахме в търсачката на „Гугъл” следната комбинация от думи: CIA anchorage” (ЦРУ Анкъридж).
Първите няколко резултата бяха изумителни! Оказа се, че в града освен, че са дислоцирани централи на Флота и Военновъздъшните сили на САЩ, е разполежена и ключова централа на ЦРУ. Това може да разберем от множеството обявени свободни позции за работа - явно поради ниската атрактивност на работното място(все пак там е кучи студ) от разузнаването на САЩ са се принудили поголовно да си търся кадри чрез Интернет.
Вижте и се убедете сами (ако не знаете английски език или не ви се занимава с детайлна фактология просто прескачайте текста с малък размер и малък шрифт, като следвате само кометарите с голям фонт след него:


CIA jobs - Anchorage, AK


Keywords
Location
 
 

Looking to hire? Post your job today!
Featured Job Postings from the Web
Jun 20
U.S. Navy Reserve
Anchorage, AK
with the Central Intelligence Agency (CIA), Federal Bureau of Investigation (FBI) or National Security Agency (NSA). There are also these distinct professional advantages: *... more
Dec 08
Central Intelligence Agency CIA
Anchorage, AK
Paramilitary Operations Officer/Specialized Skills Officer Work Schedule: Full Time Salary: $54,525 - $75,669 Location: Washington, DC metropolitan area The Clandestine Service is... more
More Job Postings from the Web
Jun 22
IRS
Fort Richardson, AK
the Central Intelligence Agency (CIA), and other agencies as required. Incumbent represents the organization at interagency conferences and meetings that deal with specialty... more
Jun 09

Anchorage, AK
Auditor (CPMA), Certified Internal Auditor (CIA), or Certified Public Accountant (CPA) preferred. Prior health care, health insurance, or healthcare compliance experience... more
Dec 11
Central Intelligence Agency CIA
Anchorage, AK
Performing a critical and dynamic function within the National Clandestine Service (NCS), the Language Officer applies advanced foreign language skills, experience, and expertise... more
Dec 08
Central Intelligence Agency CIA
Anchorage, AK
Undergraduate Internship Program - NCS Work Schedule: Full Time Salary: $37,039 Location: Washington, DC metropolitan area Applications for the Undergraduate Internship Program -... more
Dec 08
Central Intelligence Agency CIA
Anchorage, AK
are an applicant for or an employee of the CIA. Their interest, however, may not be ... on this topic as you proceed through your CIA employment processing. To Apply: Submit... more
Dec 08
Central Intelligence Agency CIA
Anchorage, AK
Core Collector Clandestine Service Trainee Program Work Schedule: Full Time Salary: $54,525 - $75,669 Location: Washington, DC metropolitan area Core Collectors, following... more

Специално внимание обърнете на тази позиция:


Career Opportunities

NCS Language Officer

Work Schedule:
Full Time
Salary:
$51,630 – $94,837
Location:
Washington, DC metropolitan area

Performing a critical and dynamic function within the National Clandestine Service (NCS), the Language Officer applies advanced foreign language skills, experience, and expertise to provide high-quality translation, interpretation, and language-related support for a variety of NCS clandestine operations. In addition to expert language skills, Language Officers provide in-depth cultural insight-an important dimension of the job. Language Officers also work closely with officers in other NCS disciplines, particularly field collectors, to support the overall mission of intelligence acquisition. As with other NCS professions, foreign travel opportunities and certain specialized training are also integral elements of the job. NCS is seeking candidates fluent in the following languages: Arabic, Chinese, Dari, Korean, Pashto, Persian/Farsi, Russian and Somali.
Първо странно е, че като работно място се дава Вашингтон, докато централата на работодтеля е Анкъридж, Аляска. Второ за тези от вас, които не знаят английски, това длъжност за  офицер(агент), който е експерт по езици и преводи, като в основната група на желани за работата езици е руският.  Сега вече започваме да си обясняваме 5 часа мотаене с четири статии – най-вероятно са дали да превежда статиите от блога на някой с руска филология.
Ето още едно определение от английската версия на Уикипедия за този вид ЦРУ кадри:

               6) NCS Language Officers
Performing a critical and dynamic function within the National Clandestine Service (NCS), the Language Officer applies advanced foreign language skills, experience, and expertise to provide high-quality translation, interpretation, and language-related support for a variety of NCS clandestine operations.Undergraduate Internship Program-NCS

CIA (Anchorage, Alaska)

Posted:
December 8, 2011
Address:
Anchorage, AK 99501
Description:
Undergraduate Internship Program - NCS

Work Schedule: Full Time
Salary: $37,039
Location: Washington, DC metropolitan area

Applications for the Undergraduate Internship Program - NCS are accepted from March 1 - July 31.

The National Clandestine Service (NCS) Internship Program is designed to give a limited number of talented undergraduate students the opportunity to work in supporting the NCS mission of collecting human intelligence on critical international developments. The NCS intern will be part of a unique world of important events and meaningful accomplishments.

Interns will work at our Headquarters facility in the Washington, D.C. suburbs with teams of knowledgeable professionals. Interns are required to work two 90-day summer internships or a combination of one summer and one semester internship prior to graduation from a four-year accredited American university or college.

Student internship positions offer salaries competitive with the private sector and the same benefits as permanent employees.

Minimum requirements: Applicants should possess impeccable integrity, outstanding interpersonal skills, excellent written and oral communication skills, and unquestionable patriotism. Interest in foreign affairs and national security issues is a must. Foreign language skills, overseas experience, and regional studies are desirable, but not required.

Пак забелязваме, че като работно място се дава Вашингтон, докато централата на работодтеля е Анкъридж, Аляска, което ми навява мисълта, че обявента за официална централа на ЦРУ сграда в Лангли, щата Вирджия е просто мюре(дезинформация) за хвъркати талибани и руския ядрен арсенал, докато големите риби си лежат скатани под голям камък, далече на Север в Анкъридж.
По същество в тази обява се търсят студенти-стажанти с желание за кариера в ЦРУ, като задължително изискване се изисква международен опит в мултикултурна среда – сещайте се какви ги вършат доброволците на „Корпуса на мира” по света.Ncs Language Officer job at Central Intelligence Agency CIA in Anchorage, AK

    NCS Language Officer
    Apply Now

    Company: Central Intelligence Agency CIA

    Location: Anchorage, AK

    Date Posted: December 11, 2011

    Performing a critical and dynamic function within the National Clandestine Service (NCS), the Language Officer applies advanced foreign language skills, experience, and expertise to provide high-quality translation, interpretation, and language-related support for a variety of NCS clandestine operations. In addition to expert language skills, Language Officers provide in-depth cultural insight-an important dimension of the job. Language Officers also work closely with officers in other NCS disciplines, particularly field collectors, to support the overall mission of intelligence acquisition. As with other NCS professions, foreign travel opportunities and certain specialized training are also integral elements of the job. NCS is seeking candidates fluent in the following languages: Arabic,...

    View full job description
    from CIA - 30+ days ago
    Save - Share - Hide - Report - More tools

Тук пак си търсят офицер-езиковед, но интересното е, че обявата е пусната на 11.12.12г. - явно дори и като си търсят кадри за работа( както и поводи за работа също) от ЦРУ се вманиачават по числото 11.

4)


       В тази обява пък си търстя агенти за задгранични мисии, от онези, които обикновено се пенсионират в мазето за мъчения на някой колумбийски наркобарон.

5)

Search for Jobs
what
Job Title, Skills, or Company
where
City, State, or ZIP

central intelligence agency cia jobs - Anchorage, AK

Viewing 1 - 7 of 8 jobs

·       Operational Psychologist

Central Intelligence Agency CIA - Anchorage, AK

for providing behavioral science consultancy to the Intelligence Community, the major activities involved in ... US citizenship is required. To be considered suitable for Agency employment, applicants must generally not have used...
30+ days ago from CIA

·       NCS Language Officer

Central Intelligence Agency CIA - Anchorage, AK

field collectors, to support the overall mission of intelligence acquisition. As with other NCS professions, ... by non-Agency personnel of your association with the Central Intelligence Agency or the Intelligence Community...
30+ days ago from CIA

·       Paramilitary Operations Officer/Specialized Skills Officer

Central Intelligence Agency CIA - Anchorage, AK

and overseas. Qualified candidates can expect to focus on intelligence operations and activities for U.S. policymakers ... by non-Agency personnel of your association with the Central Intelligence Agency or the Intelligence Community...
30+ days ago from CIA

·       Undergraduate Internship Program-NCS

Central Intelligence Agency CIA - Anchorage, AK

to work in supporting the NCS mission of collecting human intelligence on critical international developments. The NCS ... by non-Agency personnel of your association with the Central Intelligence Agency or the Intelligence Community...
30+ days ago from CIA

·       Core Collector

Central Intelligence Agency CIA - Anchorage, AK

evaluation, classification, and dissemination of foreign intelligence developed from clandestine sources. CMO's play ... by non-Agency personnel of your association with the Central Intelligence Agency or the Intelligence Community...
30+ days ago from CIA

·       INTELLIGENCE OPERATIONS SPECIALIST - Military Membership Required

IRS - Fort Richardson, AK

(NGB), United States Northern Command (USNORTHCOM), Defense Intelligence Agency (DIA), National Security Agency (NSA), ... (SPACECOM), U.S. Strategic Command (USSTRATCOM), the Central Intelligence Agency (CIA), and other agencies as...
3 days ago from IRS

·       Information Warfare

U.S. Navy Reserve - Anchorage, AK

Operations Watch Officer, responsible for real-time signal intelligence collection, processing, analysis and reporting ... future employment with the Central Intelligence Agency (CIA), Federal Bureau of Investigation (FBI) or National...
6 days ago from U.S. Navy Reserve

И тук видно, че ЦРУ си търсят широк набор от разузнавателни специалисти, като и тук е включена позицията на офицер-лингвист(езиковед), също като нашто момче/момиче.
Сега да видим какво още ни каза „Гугъл Анализ” за нашия специален посетител:
Ползва: браузър „Хром”; операционна система „Уиндоус”; резолюция на екрана 1366*768; първо е разгледал тази страница - http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/05/blog-post_30.html
После е следял близо два часа, четейки тази статия – http://alchemicalshots.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html
И сега най-интересното - домейнът на доставчика му Интернет е „gci.net - general communication inc. Това една много интересна компания на територията на Аляска. Ето официалния й сайт: http://www.gci.com/, която освен с доставка на интернет се занимава и с някои други интересни дейности.
Преди да разберем какви са те, нека  видим един друг любопитен факт - кои са собствениците на доставчика на Интернет на ЦРУ? Ето данните на престижната NASDAQ (една от 3-те основни фондови борси на САЩ (както и NYSE и AMEX): 
На последно място в колонката от собственици някак си небрежно стои следната компания:

Сега си спомнете как малко след битката при Ватерлоу Ротшилдови са изкупили на безценица почти цялата фондова борса на Великобритания и са придобили преобладаващи дялове от почти всички производствени предприятия. Това се е осъществило поради простата причина, че са имали контрол върху изградена от тях информационна инфраструктура в Европа. Колкото и да ви смешно да ви звучи тогава тази система се е сътояла от специални породи пощенски гълъби, система от маяци и бързоходни кораби.
Сега както виждате Ротшийлдови използват  същите методи само технологията е различна. Лесно се печелят пари на фондовта борса, когато цялата информация на ЦРУ минава по твоя кабел. Нали?
Още един интересен факт за доставчика на интернет за ЦРУ - тествайте в „Гугъл”: “General communication inc.” в комбинация с „HAARP”. След малко повече търсене ще откриете, че макар и да него афишира „GCI” и нейни служители са участвали в доставката на съоръжения, изграждането и поддръжката на „HAARP”. Сега вече кръгът окончателно се затваря...
Надявам сега разбирате как приказките за Илюминати и света на финансите са напълно основателни. Конците на световните компани, банки и разузнавателни агенции се дърпат от няколко свърхбогати фамили в целия свят, които даже не си правят труда да се крият – просто не афешират дейността си, докато правителствата на държавите са просто параван – пътуваща трупа от клоуни, които са поставени на сцената, които да отвличат вниманието на тълпата от това, което реално се случва по света.
Сега да обобщим накратко какво ни казах фактите: ЦРУ със сигурност посещава редовно нашия сайт и пребивава дълго време в него вероятно с цел да го превде на английски език. Достъпът се осъществява от домейна  www.cia.gov от централа на агенцията в град Анкъридж, шата Аляска. Доставчик на услугата е компания „General communication inc”.
Служителят(агентът) на ЦРУ, който е натоварен с тази дейност е еквивалент на офицер Хоши от „Стартрек”, обаче е видно, че няма скоростта на нейните познавателни способнисти спрямо чужди езици. Длъжноста му е „NCS Language Officer”(Езиков офицер). Вероятно е общ специалист по славянски езици и филология, като най-логчино е основният език, който ползва да е руски. Превежда много бавно с помощта на автоматичен преводач, което е видно от дългите му престои. Осланя се сляпо на техническата мощ на ЦРУ и поради това си мисли, че посещенията му са анонимни. Все още не е разбрал съдържанието на последнта публикувана статия в блога, където детайлно описваме непохватните му действия.
Искам да видя физиономията на шефа му, когато му докладава за съдържанието на „И ЦРУ са наши фенове...” на английски език.:)
P.S. Ще се радваме, ако читателите ни от Канада и САЩ ни изпратят техните потвърждения, мнения и наблюдения за агентите, които похапват нехайно бургери в „Хана на гъбата”...:) (по данни на „Гугъл Мапс” някъде в близост се намира централата на ЦРУ, където работи нашия човек)
Разбира се бъдете анонимни :), защото ЦРУ вече има вече вашите лични данни, но така или иначе трябва да носим маската докрай... 


 Не си казвам името
16 коментара:

 1. Що се ровите. не се ровете и ползвайте фейсбуук -сайта на ФБР за да ви е мирна главата. Хайде, дерзайте!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :) Късно е либе за китка - а и вече почнаха с хакерските атаки:(

   Изтриване
 2. Приятели, предлагам да бъдете по-снизходителни и да не се стряскате чак токоз пред съчетанието от букви: CIA, защото си нямате на представа там пък колко са посредствени хората, призвани да се грижат за "сигурността в планетарен мащаб". Там може да се види като на длан цялата скала на възможните коефициенти за интелигентност - като се започне от сравнително нормалните (макар и със скромни възможности) люде, мине се през полуидиотите, които дават облика на въпросната организация и се стигне до кръглите идиоти, измежду които - струва ми се - се прави подбора за бъдещите политици на Америка.

  ОтговорИзтриване
 3. Алхимико,
  Свалям шапка пред твоите компютърни умения и духовития ти стил. (пренебрегвам правописните грешки, които са повече технически, вероятно от бързане)
  И се чудя, дали не избърза да разконспирираш човека!!!
  Докато четях, през главата ми минаха ред варианти и ми се ще да ги споделя:
  1. Човекът учи български и те ползва за буквар (в случая правописните грешки му правят много лоша услуга на бедния, щото Гугъла не мж ги транслейтне)
  2. Вече е напреднал в славянската филология, но иска да те научи на изуст, за да те рецитира на някое служебно парти, след седмия пунш (вероятно в графата "мръсни вицове")
  3. Човекът е бил дезинформиран и с промит мозък и сега сефте е започнал да се усеща именно от твоите статии. (в този смисъл бавното четене би могло да се обясни с факта, че човекът хем трябва да докладва за тебе, хем му се ще да обработи резюмето си така, че да не предизвика бързото ти изхакване и блокиране и Гуанта-намиране ...)
  4. Изучава те и ти прави профил, защото иска да те предложи за вербуване.
  5. ... с него вече сте колеги и той ти предоставя достатъчен материал за да ни дадеш "доказателства" за световната конспирация, за да се психираме, зомбираме, аптармираме и конгломерираме самоволно ... щото то и без това изход евентуално няма.
  ... сещах се още едни, но включваха говорещо куче, извънземно, летящ чайник и още няколко персонажа от мокрите сънища с които съм възмъжал, така че ще ти ги спестя :)
  Все пак, сериозно, дали не трябваше да изчакаш малко с публикуването на статията?!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Три дена ровичкане си е достатъчно голям срок за агенция с бюджет, който надхвърля многократно този на цялата ни страна...
   Но явно ще трябва да го преживеем и те правят грешки и издънки...:)

   Изтриване
  2. Точно това беше една от хипотезите ми. Не всичко зависи от бютджета. Там също работят хора, различни хора ... и някой от тях може да си получава коравата заплата и допълнителните облаги, но всъщност тихомълком да узрява за истината или направо да се опитва да играе "на правилната страна".

   Изтриване
  3. Защо не - дори и при Дарт Вейдър се случи този сценарий...:)

   Изтриване
  4. :)))))) Умирам от смях. Браво за духовитата статия и чудесните коментари!

   Изтриване
 4. Бее, интересно попадение като цяло :) Ще поразгледам и аз сайта, но спокойно - не съм от МВР ;-)

  ОтговорИзтриване
 5. Интернета психяса хората, ей!

  Едно време, хората на село не са знаели нито за илюминати, нито за конспирации, нито дори за орална любов са имали представа и са си живели мирно и честито.

  Сега секакви откачалници пълнят нета с куфалщини. Интересен ви е сайта, но като художествена литература - наистина сюжетът е страхотен. Въпреки това обаче и вие, и тия дето ви следят сте башка луди. Без съмнение! Онези отатък - ЦРУ са толкова кухи, че ги е страх от муха с едно крило дори - не ще ви следят, ами ще спят с вас.

  Света психяса тотално, малееее.

  Във вашата група да участва Христо Цанков случайно? За мен той е най-големото куку на тема илюминати - истински манияк. Как ви ги побира главата и ги навръзвате всички щуротии, до които се докопате - не знам. Да бяхте впрегнали акъл малко в математика или химия, белким допринесете нещо за развитието на света. Така или иначе с или без илюминати проблемите са едни и същи.

  Айде, със здраве, ще ви чета, че искам да видя кой ще спечели :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Приятелю, колкото и да ни ти се вярва ти си идеалният продукт на същите тези Илюминати, в които не вярваш. Виж само двата си основни рефрена:

   "Интернета психяса хората, ей!"
   "Света психяса тотално, малееее."

   Натоварваш ги с най-голяма смислова сила, а си ги изписал неграмотно. ПодлогЪТ в изречението се членува.(Справка: Учебник по български език за трети клас).Така че преди да се опиташ да разбереш смисъла на някоя статия, а още повече - да я коментираш, първо се заеми с това, което си изпуснал след трети клас в основното си образование.

   Изтриване
 6. Неее, вижте, може би сте ме разбрали погрешно - аз не съм продукт - аз бих желал да съм на страната на тези т.нар. илюминати. Просто има достатъчно много хора, които са заспали, които са като хипнотизирани и си плачат да бъдат изтезавани, използвани и манипулирани. Те самите го искат, те дават баницата. Нали помните - не беше луд тоя дето я яде :)

  Много ми хареса сайта ви, сериозно, много е увлекателен. За съжаление, освен невероятно майсторство за навързване на несвързваеми неща и логика в нелогичното, всичко това граничещо с нормалността наистина е забавно.

  Страхотно е, че пишете такива неща, нета би бил скучен ако има само мобиле.бг и порнотубе :)

  Лека вечер! :)

  ОтговорИзтриване
 7. Всички блогове на платформата на Гугъл са проверявани от ЦРУ :) Моят също постоянно има трафик от САЩ и то веднага след публукуване на нова статия, а блогът ми определено не се занимава с конспирации :) Така че - спете спокойно, не сте сами :)

  ОтговорИзтриване
 8. ...Поне се посмях на коментарите, че беще започнало да става много сериозно положението :)

  ОтговорИзтриване
 9. Пфу, това "Ш" все не е където трябва :) Извинете, няма повече да спамя!

  ОтговорИзтриване