Въпроси и отговориТъй като читателският интерес видимо нараства, а и някои коментари към статии взеха да придобиват характера на чат, ще открием нова страница „Въпроси и отговори”.
Тук ще публикуваме вашите питания, които засягат голям брой от посетители или имат общовалиден характер, като целта е отговорим на неродените отговори в зародиш. Въпрос:
Хубаво е да знаем какво точно трябва да се направи, освен че трябва да се осъзнаят хората. Как можем да се предпазим от влиянието на тези рептили, Илюминати и не знам още какво, или какви? По какво да ги познаем? От скоро чета по темата и честно казано се обърках.

Отговор:
Няма персонални рецепти за лично щастие и спасение. Запомнете го. Какво и да ви казват разни лечители, врачки, психолози, духовни водачи, гуру-икони, аура-сканери и прочее професионални Джийзърс консултанти. Замислете се, ако бяха перфектни в своето лично щастие и успехи щяха ли да ви вземат 20+ левечета да ви открият истината за пътищата на светлината и духовното спасение. Запомнете светлината и доброто се даряват, а не се продават. Нима Слънцето и звездите са ви сложили електромер?
Отвореното и необременено съзнание е вашата най-добра защита. Също така и позитивната нагласа, която няма да ви донесе постоянно щастие, но ще ви помогне  да  учите от личните си неудачи, които на вас субективно ви изглеждат като несполуки, но всъщност са уроците, които Голямата игра ви сервира безплатно. 

Въпрос(перифразиран):
"Манипулациите на Илюминати са ми до болка ясни, но какво да правя, като покрай се сблсъквам със стена от неразбиране, недоверие и дори откровен присмех?"  
Това е може би най-задаваният въпрос под различни форми, вариации и конфигурации. 
Рецепти за правилно поведение не предписваме, защото такива няма. Най-добрият съветник е емоционалната интелигентност, наречена още интуиция. 
Догмата е най-злият враг на човека и проявата на свободната воля, защото догмата е доброволно полагане на окови. Все пак десетте божи заповеди от Библията са една много добра основа за принципите какво трябва да не правим. Общо взето всичко останало е позволено. В противен случай, ако заложим на избора на Илюминати и следваме техния Сияещ бог и основния му постулат, че щом сме в зона на свободна воля всичко е позволено, рано или късно ще задействаме вселенския закон за привличане на подобностите.
Чрез отрицание на отрицанието същата тази закономерсност е изведена от немския философ Имануел Кант - "Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб". Исус също ни предопредил "Който вади нож, от нож умира". Илюминати (всичките им генерации и кръвни линии) отдавна са прекрачили Рубикона на тази екзистенциална насоченост и над тях се натегнетява все по-силно прокобата на каузалността и кармата по подобие на външния и вътрешен дълга на САЩ. А дентя на разплатата наближава неумолимо...
Така че какво може да направите, докато това време настъпи? Бъдете себе си най-вече. Дошли сме на земята да учим, а не да копаем землянки. 
Споменете си колко смешни изглеждаха питомците на Енвер Ходжа - албанците през 1989г. с обявяването на края на Студента война с тяхната национална мания да строят бетонни бункери. Толкова смешни ще бъдат Илюминатите с техните подземнни градове и ядрено оръжие след 2012г.
Ужасната карма, която са си навлекли илюминатите не ни освобождава от личната отгворност да дадем своя дан и да подпомогне правилния процес. Духовният мързел ще си остане само за наша сметка...

Въпрос:
"Ще ми бъди много интересно да прочета ваша статия за бъдещето на илюминатското съсловие в световен и български мащаб според вашите схащания и дали то е към своя край. Благодаря.
Отговор:
               Много хубав въпрос, който ни дава повод да направим първо едно важно уточнение. Това не е блог за антиконспирация насочен срещу илюминатите и масоните. Всеки има своето място в духовната екосистема на човечеството и планетата. Ние разкриваме просто определени технологии за манипулация на човешкото съзнание, които считаме за противоречащи на вселенските закони. 
            Илюминатите не са само тези от кръвните линии, а всички тези, които са надскочили зрителния си ъгъл и виждат вече и в мрака:) В този смисъл, ако всички влезем в това съсловие, то вече няма да е съсловие, а общност - щастлива нация, която ще построи рая на земята. Това ще бъде края на илюминатите, но за да го видим приживе, трябва да оставим поведението на жертви и да прегърнем като верою позитивното отношение. 

32 коментара:

 1. Нещо като въпрос - запознати ли сте с това http://www.xnetbg.com/new/40/96/501 (съжалавам ако името не е уместно за тук) какъв е коментарът ви и струва ли си да се отваря тема според вас.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Дезинформация + информация ...

   Изтриване
  2. Iluminati sa v bunt sreshtu SAZDATELQ na choveka zaradi tova che sa zaseleni na planeta na koqto umirame ot bolesti I prirodni bedstviq izqjdani ot zverove I tova che se e narushil zakon sazdadeno e razumno sazdanie samo che ot meso I kokali te sa besni zaradi tova

   Изтриване
 2. здравеите,честно казано падам си по малко по друг вид конспирации,и загадки.Знам,че някои от горе дърпа конците.Дали са илщминати,масони,рептилии,извънземни или просто дебили с много пари нямам си и на идея.от всичко обаче не ми става сно.Защо го правят ? какъв им е келепира от цялата тази работа ? та нали утре,ако падне астероид или комета всички ще разчитаме един на друг да оцелеем.Илюминатите или квито и да са там не са безсмъртни (за сега).та това ми е въпроса към вас.Защо по дяволите си създават толкова работа ? какъв е смисъла ?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Келепира е един - идването на въплатения Антихрист(онова око на върхха на пирамидата) на власт , разбира се представен като световен умиротворител, вероятно(процентите се увеличават драстично след инсценировката в Бургас) на Олимпийските игри ще има военен конфликт и вероятно ще ни изтипосат Антихриста.
   Разбира се всичко си има смисъл - дори и идването на Антихриста - все пак човечеството ще трябва да премине в нов етап на развитие, а този Антихрист ще вземе със себе си плевелите , за да могат останалите цветя да се развиват на по-високо ниво.

   Надявам се схвана горе-долу

   Изтриване
  2. Илюминати ни управляват чрез манипулация, защото и за тях важат вселенските закони, а още повече се нуждаят от обслужващ персонал - кой овчар по Гергьов ден коли цялото си стадо?

   Изтриване
  3. Zashtoto dragi mi priqteliiu te iskat da vladeqt celia svqt. Ne te ve4e go pravqt i iskat da ni unishtojat za da ostanat samo te i da presuzdadut edin zul svqt i da dokarat reptilianite koito sa gushteropodobna rasa ima dokazatelstva prosto v tazi rabota ti trqbva logi4no mislene ti otkude si mislish 4e idvat ush zagadu4nite bolesti? ;)

   Изтриване
 3. "Материалът РА", от който е преведена само една миниатюрна част на български определено има място тук. Тя е доста обширна и дава подробни отговори на много въпроси. Мога да съдействам с превода до колкото ми е възможно.
  Ще се радвам на ваше мнение по въпроса - http://www.lawofone.info/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Можеш да напишеш отделна статия, която ще публикуваме - превод + задължителен коментар - къде сме ние тук?
   Ра си е Ра, ние обаче сме си ние - това е нашата позиция...

   Изтриване
 4. Стадо крави си пасат щастливо на ливадата. Една от кравите по някое време вдига глава, приближава се към приятелката си и подозрително й прошепва: ˝Абе, знаеш ли, че май хората ни отглеждат, само за да ни доят млякото и накрая - за да ни заколят, да ни одерат кожите и да ни изядат месото...!˝ ˝Я стига с твоите конспирации! - пресича я другата крава, - Ако те чуят другите, цялото стадо ще ти се смее

  ОтговорИзтриване
 5. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасно е съставен блога. Подбраните факти и логическите изводи са перфектни. Сигурен съм, че доста хора ще почнат до се събуждат след прочитане на материалите ви. Но у мен остава един въпрос на, който няма отговор. Както се казва "Кел файда". Събуждате ги тези хора и сами ги хвърляте в ръцете на същите тези илюминати и прочие. Всявате в част от душите на някои страх, объркване яд и други отрицателни чувства, които ползват тия същите. Тук липсва според мен един главен момент. "Дръпнете още малко завесите", за да се видят и другите участници в спектакъла. Така те остават скрити за публиката. Нека първо публиката се предупреди, че всичко това е наистина един спектакъл и тя ако пожелае може да вземе дейно участие в този спектакъл, което в същност е и целта набиране на опит и израстване на съзнанието на човека. Нека видят на сцената и Светлите сили и "техния предводител" самия ГОСПОД БОГ. Нека има под сказка за вярната посока и то само под сказка, а всеки сам да си я доразвие или отхвърли. Така горните споменати от мен чувства, които според мен предизвиквате, ще се заместят от размисъл и търсене.
  Все пак ви благодаря за добре направената порция за събуждане "кафето е истинско и силно", колкото до моя коментар може и да не му обръщате внимание.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Въпросът ви е резонен - много наши читатели искат решение, след това което разкриваме в статиите си. Както обаче казахме ние нямаме намерение да се превръщаме в поредната религия. Някой по-велик от нас беше казал „И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“ Така че ако сте убедени, че сме ви показали посоката - трябва да сте сигурни в себе си, че няма да сбъркате пътя.

   Изтриване
 7. Наистина има и сили на Светлината,но начинът им на действие коренно се различава от прийомите на ''тъмните''.Защо илюминатите и рептилите искат да контролират целия свят и всеки човек?Отговорът е прост-защото е такава тяхната същност и те са верни на нея!Срещнат ли съпротива,забавят действията си и дори променят някои свои намерения.Кое е противодействието на техните зли начинания?То не е в религията и вярата в ''спасението'',както си мислят мнозина,защото световните религии са отдавна слуги на радетелите за тотален контрол!Истината е дълбоко във всеки човек и точно там се крие отговорът на загадката!Искам да поздравя екипа на блога за чудесните статии!Видно е,че все повече човеци ще се пробуждат от вековния сън и ще отхвърлят веригите на мнимите господари-манипулатори!Предстои интересно близко бъдеще и дано плановете на ''змийските чада'' се провалят!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Агарта и Шамбала - две страни на една и съща монета, ези/тура. Окултното е свързано с втората. На нея е пресъщо цикличното развитие и в края на цикъла на календара на маите вижда своя шанс да промени света по свой вкус в нов световен ред. Светлото начало, се свързва с Агарта - символ на безсмъртието, извисеността чрез съзерцание и постигането на по - горни енергийни нива на съществуване. Който е неин последовател ще се освободи от кармичните цикли на прераждане на земята, които времето доказва че не водят до възвисяване и в този смисъл отрича мечтания световен ред. Спомнете си, че от маите не са намирани скелети - просто са изчезнали,изкачвайки червена тухлена стена. Предполага се в друго измерение? Агарта е подземен свят, както и Шамбала и предполагам е достъпен за богоизбраният народ - българският. Наслоените в последствие религии искат да откраднат това, нооо...Предполагам че входът е някъде около Мадарския конник, който е търсил Аспарух, за да спре и основе държава. Предполагам също че ключът към входа е генетичен и има защита. Ще видим...

   Изтриване
  2. Където и да е изходът - никой няма да ни хване за ръката да ни заведе там - това вече зависи от нас...

   Изтриване
  3. Съгласен. Значи не може да помогнете с повече инфо. То и да има, по метода на минд контрола трябва да е в обратна посока - да завоалира и прикрива. Иначе поздравления за блога - да знаем как да се очистваме от внушенията. В този дух какво прикрива все пак контрола? За да знаем какво и къде да ровим?

   Изтриване
  4. Най-обикновеният принцип, койот можем да следваме, за да разкрием какво прикрива контрола на Илюминати е като при фокусите на илюзионистите - те насочват вниманието в обратната посока на която се случват истинските неща:)

   Изтриване
 8. Притеснява ме откровено сатаниските песни подкрепени с видео,които даваш за слушане в статията за ,,Фейсбук,,,и защо щом като Фейс е е ,,изчадие адово,,се предлага страница на Алхимиците там?Каква е целта,,информация-дезинформация,,,,маркиране,,?

  ОтговорИзтриване
 9. Целта на "Алхимични технологии" е да разгледа именно технологията, а не да лепи етикети, да бъде морален съдник и да създава нови догми. Запомнете оръжията не убиват хора, а технологиите не поробват хора - хората убиват хора и хората поробват хора..."

  „И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“ От Йоанна 8: 32

  Песните са специално подбрани, за да резонират с духа на статиите, така че на читателите да бъде по-лесно и по-приятно да в вникнат в същността на проблематиката. Когато придобиете знанието, изборът е лично Ваш какво да направите с него...

  ОтговорИзтриване
 10. http://www.parallelreality-bg.com/index.php/statii/obsti/234-2011-01-31-14-16-20.html

  Интересно ми е какво мислите за тази статия ?

  ОтговорИзтриване
 11. Този въпрос е идентичен с първия, зададен тук - така че моля хвърляйте едно око, за да не се повтаряте! Иначе това може да са писани слова от всеки с малко повече обща култура и отворено съзнание- това обаче не е важно - важното да намерите ядрата истина в тях и да живеете живота си според отговорите, които сте намерили.

  ОтговорИзтриване
 12. Благодаря за бързият отговор :).Ако може да задам още един въпрос ? Какво мислите за освобождаването на нови уникални технологии от иранската фондация "Keshe".Дали това не е атака на "Обществото на Белия Дракон"

  П.С. Сайта е страхотен, със нетърпение ще чакам новите ви статии :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За свободната енергия писахме дотъчно в "Алхимични шотове" - блиц версията на "Технологиите". А колкото до "Белите дракони" те искат контрола върху златните запаси...от които ще се произвеждат ядрата на свободните генератори. Ние сме на мнение, че всяка механична технология по-скоро заробва, а не осовобождава...да не забравяме съдбата на сивите...

   Изтриване
 13. Здравейте, пратих ви имейл, може ли да ми отговорите? Важно ми е. :) Надявам се не досаждам.

  ОтговорИзтриване
 14. Ще ми бъди много интересно да прочета ваша статия за бъдещето на илюминатското съсловие в световен и български мащаб според вашите схащания и дали то е към своя край. Благодаря.

  ОтговорИзтриване
 15. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 16. Здравейте отново, аз съм читалелят, който написа "Ще ми бъди много интересно да прочета ваша статия за бъдещето на илюминатското съсловие в световен и български мащаб според вашите схащания и дали то е към своя край. Благодаря." Благодаря за интересния отговор. За да бъдем до край оптичистични и в полза на всички читатели, имащи някакви страхове и съмнения ще напомня, че изпита вече премина. Бяхме подложени на изпит на любовта и преминаха само тези, който разбират и прилагат нейните железни закони. За преминалите се създадоха нови условия за развитие и едва сега ни предстои да ги проверим на практика. Останалите, които досега си служеха с подмолна манипулация вече са прах в прахта, илюзии във вятъра и скоро ще видим разпадането на социалната матрица. Личния ми метод за възцаряването на персоналния ми рай на Земята, беше да се науча да гледам човека в огледалото без да поставям лицето си за рамка на погледа си. Просто се почувствах отговорен да споделя тази генетична клетка с информациа, която култивирах по пътя си :)

  ОтговорИзтриване
 17. Отговора на всичките въпроси е в познаването на библията. А за тайните общества тук: http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%A3%D0%BE%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80+%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D1%82+-+%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8+%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0+1&oq=%D0%A3%D0%BE%D0%BB%D1%82%D1%8A%D1%80+%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D1%82+-+%D0%A2%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B8+%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0+1&gs_l=youtube.12...803544.831178.0.834516.44.38.6.0.0.0.291.4114.19j17j2.38.0...0.0...1ac.1.11.youtube.0BYUiP__ncE

  ОтговорИзтриване
 18. Между другото ще ви подскажа една улика която разгадах, Алхимията и илюминатите произлизат от Египет, Благодарение на илюминатите ги има пирамидите също така техните символи са алхимични знаци и няма гаранция че те и сега не я използват и те нарочно казват че пентаграмите са сатанизми за да не се занимават хората с нея заради тях алхимията е забравена наука!

  ОтговорИзтриване
 19. Здравейте Вие сте бизнесмен, политик, музика, студент и искате
  да бъдеш богат, могъщ и известен в Живота
  има нужда от силата
  да постигнат мечтите си. Можете да постигнете техните
  мечти от a
  член на илюминатите. с това всичките си
  мечти и
  желания на сърцето, които могат напълно да се постигнат, ако вие
  наистина искам
  да бъдеш член на големите имена на
  Осветете тогава вие
  може да се свържете с iluminatistar74@gmail.com
  Държави ................. ............................. държава.
  или
  съобщение г-н Франк за Whats-app +2348100367800 благодаря ..

  ОтговорИзтриване
 20. Поздрави от големия храм на azzuree и за когото това може да се отнася това е да информира всичко това изтъкнат член, че продажбите на годишен член форма за нов член вече е на разположение чрез имейл: Illuminatibrotherhood574@gmail.Com,за всеки нов член ще трудно как да проучи прозорците на ада и да бъде в състояние да има необяснимо богатство, идват и да бъдат част от лазурно крило на Illuminati и контролира света контакт имейл:Illuminatibrotherhood574@gmail. Com Whatsapp +971544105744

  ОтговорИзтриване