вторник, 27 март 2012 г.

Монарх-робиня ли е поп-фолк дивата Цветелина Янева в клипа „Брой ме”? Или една статия за чалга, дрога, масони и илюминати…

ПОРАДИ ОПАСЕНИЯ ЗА ФИЗИЧЕСКАТА СИГУРНОСТ НА НЯКОИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ПРОЕКТА СЕ НАЛАГА ДА ИЗТРИЕМ ТАЗИ СТАТИЯ!!!
P.S. Който следи българското задкулисие ще ни разбере, защо сега предприемаме тази стъпка...

15 коментара:

  1. Браво на вас момчета, много добре сте се справили с този клип!!!Браво!!Дано повече хора разберът за какво става дума и да разкарат кърпата вързана около очите си.

    ОтговорИзтриване
  2. Многобройните typing errors развалят внушението за авторитарност на текста. Като цяло - докъде го докарахме - анализ на чалгия, нямам думи просто...

    ОтговорИзтриване
  3. Ако ние си неглижираме историята или я митологизираме, или я четем селективно - ето, че има общества и общности които я знаят и я четат в оригинал. На илюминатите днес им било необходимо смутно време - Голямо откритие... Смутно време у нашенско е имало и преди. Кърджалийството. Какво е било основното занятие на кърджалиите? Грабеж, рекет, пожар и заколение... Какво е било любимото занимание на кърджалиите през свободното време - вземане на жени за забавление. Какви са кърджалиите по националност - отначало само османски разбойници служещи на еничарите - по късно, всички които обичат общия казан и общите жени (тоест първообраза на комунизма) - няма националност. Националност - кърджалия. Ей тази музика са създали илюминатите - но не през 1990 г. Не през 1948 г. (когато Сърбия е отлъчена от Коминтерна и е създадена сръбската чалга). Не по време на френската революция - дори не през 1817 г. когато масонството като подструктура на тамплиерството е показано на бял свят - дори не през 1326 г. когато е създаден военият орден на еничарите - а още преди 1307 г., когато тамплиерите влизат в съюз със "старецът от планината" и асасините и влизат в съюз с юдейството... Ако авторът на горната статия беше историк - статията щеше да изглежда доста по смислена. Чалгата е музика на СМУТНОТО време - Кърджалийството.

    ОтговорИзтриване
  4. А какво бихте казали за това видео (в контекста на статията, разбира се)? http://www.youtube.com/watch?v=5g8ykQLYnX0

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Типична рок ърбан-хорър песничка, гарнирана с масонско-окултни символи...

      Изтриване
    2. Ясно.Не съм много навътре в материята и явно затова не разбирам защо вашите илюминати, вместо да хабят сили и мръсни пари да зомбират хора в България, които (цитирам)'на никакво ниво не биха разбрали фразата 'болят ме устните от недокосване', не се насочат към може би по-малобройната, но все по-активна прослойка хора и техните деца, която реално е двигател на промените..

      Изтриване
    3. А според теб колко % от децата слушат чалга (според мен над 80%) , дори и да не разбират нищо от масони ,всичко отива в подсъзнанието.
      Справка:поразрови се в Ютуб за скрити (секс) послания на уш "безобидни" детски филмчета като Цар Лъв , Пепеляшка и т.н.

      Изтриване
  5. Наистина интересна статия. Непрекъснато чета за този вид символизъм и отдавна забелязах, че и в българските клипове започна да се появява такъв.
    До авторите: Искам да ви питам, информацията, която побликувате, на основа на ваши догатки ли е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това някакъв намек ли е, че участваме в изработкта на клипа?:)

      Изтриване
    2. Не. Питам дали това са чисто ВАШИ виждания или се позовавте на други източници.

      Мисля, че няма да е зле да се изясни на читателите "по какъв начин въздейства тази символика". Че я има - има я. Това го виждат все повече и повече хора. Но не вземат проблема на сериозно, защото не разбират за какво са тия символи там. Ясно е, че символизират нещо, но какъв е резултата от това че символизират това нещо. Как и по какъв начин символа действа върху човека. До колкото аз разбирам всичко това - ТЕЗИ СИМВОЛИ НАНАСЯТ ДИРЕКТНА ТРАВМА НА ПОДСЪЗНАНИЕТО БЕЗ ДА ИМА НУЖДА ОТ ФИЗИЧЕСКА ТАКАВА.

      Изтриване
    3. Тълкуване на символите на илюминати, масони и пр. тайни общества вече има достъчно и на български и на английски - така че не виждаме смисъл да ги преповтаряме тук.
      Относно монарх - програмирането също.
      Идеята беше блогът да е с уникално съдържание, т.е. какво е влиянието на общоизвестните теми за укриваните досега знания за ежедневието на всеки един българин.

      Изтриване
  6. http://vbox7.com/play:f7ac60ac66 НОВ КЛИП НА ЧАЛГА ПЕВИЦАТА ТРАЯНА ОСЕЯН С ОЧЕИЗВАДНИ ИЛЮМИНАТСКИ СИМВОЛИ..

    ОтговорИзтриване
  7. Така като гледам основен източник на статията е Издателство "Паралелна реалност", които са пионери в изследването на Програмирането Монарх, както и на много други теми от езотериката.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, можем да ви уверим, че източник на статията НЕ Е Издателство "Паралелна реалност"...те не се занимават с програмиране "Монарх" в България...Това е първата статия в интернет пространството за приложението в България на тази технология на илюминатите... Кешът на "Гугъл" може да го докаже безспорно:)

      Изтриване