неделя, 27 май 2012 г.

„Музиката и наркотиците - якин и боаз на „mind” контрола на Илюминати върху България след култовата дата 09.11.1989г.” (първа част)





Да си поиграем на кабала малко. Учили са ни, че великите промени в България стават на 10.11.1989г. Но те са обявени тогава. Промяната (ритуалът) е факт на 09.11.1989г. За комбинацията 11/9 няма смисъл да говорим – не нужно да си Нострадамус на нумерологията, за да си запознат с окултното й значение. Но какво ни казва тя в комбинация с 1989г.имаме две 9-ки и ни остава 8 и 1, които като ги съберем ни дават числото 999. Сборът на дата обаче 11 + 9 = 2 + 0 = 2. Т.е 999, но с множител 2 пред него, което цифрата на дуалността, която обръща числото и ни дава 666.


           В момента българското общество е изцяло манипулирано на тази тема подобно на обществата в Западна Европа и Америка!
Това, което обикновения българин не знае е, че техния трафик и разпространение в България са държавна политика от времето на Комунистическата власт преди 1989г. и вечната дружба със СССР. Да имено „държавна”. Това означава, че производството и трафикът се организират изцяло от държавни органи и процесът като цяло е иницииран и контролиран от Българската комунистическа партия. Изпълнители са „Държавна сигурност”, Външно министерство и т.нар. „външнотърговски дружества”(на свой ред контролирани строго от „ДС”).
Благодарение на тази политика българската държава става сериозен играч в световната игра на дрога през средата на 60-те години. Тогава по нареждане на Големия съветски брат в България започва масово производство на синтетични наркотици. Сериозна предпоставка за начинанието е добре развитата химическа и фармакологична промишленост и инфраструктура. За партийния елит целта е геополитическа, а малцина посветени осъзнават и големия и окултен потенциал. СССР подкрепя неофициално арабските страни в борбата им срещу Израел, подкрепян от своя страна от САЩ и Великобритания и страните от НАТО. На едно ниво това е поредната скрита битка на гигантите от студента война, а на окултно се подклажда огнището на напрежение, смърт, насилие и негативна енергия в Близкия Изток. В ход в тази многоизмерна битка влиза каптагонът – вид синтетична дрога – предшественик на сегашните амфетамини, с които се веселят децата по дискотеките. Освен че можеш да танцуваш 24 часа без прекъсване, той ти дава възможност да се биеш и убиваш 24 часа без прекъсване. Употребата му има фатални последици за човешкия организъм в дългосрочен аспект, но в краткия ход на войната  това е без значение, важни са тактиката и  бързите военните успехи! В комбинация с ислямския фанатизъм, надрусаните бойци на радикални ислямски паравоенни формирования като „Хизбула”, „Хамаз”, „Сивите вълци” не забелязват, че лидерите(повечето, от което агенти на западните или съветските служби) им ги водят на сигурна смърт срещу безупречно екипираните израелски войски, въоръжени с последните нововъведения на американската военна индустрия. Тези кръвопролития, които са по-скоро жертвоприношения, а  не конвенционална война,  не трогват ни най-малко нашите партийни другари. Важното за тях е, че помагат на Големия съветски брат и в страната са постъпват милиарди твърда валута(предимно долари).
В замяна на получаваната синтетична дрога арабските държави предоставят хероин на българската държава, който е закупен най-вече от племенните вождове на Афганистан(основната страна световен производител). Въпросният вид дрога е една от най-коварните, защото предизвиква моментално физическо пристрастяване. След осъществяването на бартерната сделка хероинът отива за страните от Западна и Централна Европа (предимно Западна Германия и Швейцария), които действат като дистрибуционни центрове. Там служители на „Държавна сигурност” (предимно служители на разузнавателния му отдел – „Първо главно управление”)  осъществяват контакти със западни криминални синдикати и „кешират” стоката. Приходите от продажбите инжектират в българска икономика така желаната и необходима „твърда валута” в брой. 



„Желана” е, защото с нея богоизбраните партийни лидери (тогава са се наричали номенклатура, сега се прекръстиха на „хай-лайф” )  си доставят благини от Запада – телевизори, яхти, техника, луксозна теракота, бижута други луксозни стоки.
„Необходима” е, защото външния дълг е вземан в западна валута и трябва да се в връща в такава или злато.  Още тогава държавата ни е била контролирана с дълг от световните банкстери, криещи се под миловидните имена Парижки и Лондонски клуб.
 Идеологията  и пропагандата работеха безпощадно - „Саботираме прогнилите западни капиталистически държави, а същевременно помагаме на братята араби в борба срещу империалистическия окупатор(Израел)”. Тези пари (оценявани от различни експерти на няколко милиарда долара -от 2 до 5 млд. долара) поддържат жизнена българската икономика, което е критично важно с оглед на външнотърговския баланс(разликата от това, което успява да изнесе и продаде българската икономика на външни пазари спрямо това, което излиза като пари от страната – като внос на стоки и парични трансфери към външни страни/ кредитори).
Както виждаме глобална икономика е имало и преди. Просто не се давала гласност, т.е. движена е от служители на негласните/ тайните служби. Мениджърите са били офицери от техните редици.
Подробно с процеса може да се запознаете в книгата на Светослава Тадаръкова  „Кръстника и силните”, в която по подобие на Плутарх и неговите „Успоредни животописи” се разкриват биографите на един от най-влиятелните офицери от „Държавна сигурност” и екезкутирания кръстник на българската мафия.



           Какво обаче става след култовата и бих казал окултната дата 09.11.1989г.?
Картите на глобалната геополитическа сцена се прераздават на наново. Господата наречени „Илюминати” за пореден път решават да прекроят световната карта, водени от техните тайни и окултни цели.  Независимо от техните мотиви техните цели са много ясни. Резултатите от решенията им са видни днес. Прокламирания през 1991г.(обърнете внимание на любовта на илюминати към 9-ките и 11-ките) от Буш Старши Нов световен ред не включва страните от Източна Европа и бившите съветски републики в него или поне не като равностойни партньори. Падането на видимите стени и бодлива тел доведе до появяването на нови много по-страшни невидими, за чието изграждане в съзнанието на хората ключова роля бе възложена на наркотиците и музиката. 



Ето и клипа на „Металика”, къде според законите на свободната воля този план ни беше поднесен пред очите ни –

http://www.youtube.com/watch?v=xVR4bkyMykA&feature=related

Глобална популация от пълзящи марионетки с размекнати от дрогата мозъци, бавно убивани и безмислостно контролирани от своите тъмни повелители.




Новият световен ред определи ролята на страните от Източния блок като обслужващ персонал – проститутки, танцьорки, сервитьори, шофьори и престъпници в новата глобална рамка. За да се случи това, бе необходимо да се разбие структурата и продуктивността на националните икономики, което да доведе до рецесия, безработица, хаоса, силен психически шок и процеси на миграция към Запада, където емигрантите попълниха най-нишите слоеве в социалната пирамида на страните, в които попаднаха. С този ход Илюминатите с един куршум удариха два заека, защото именно миграцията на евтина и образована работна ръка от Източна Европа  и бившите съветски републики отложи колапса на пенсионната им система(парите от които тайно откраднаха за да финансират тайните си проекти) с около 20 години.
 За всяка страна бе изготвен индивидуален план-програма, целта на който е на наложените разрушителни реформи да бъде придаде положителен имидж и те да се прилагат в темп, който максимално бързо да води до желаните резултати, но същевременно да  не допуска възникване на неконтролирани бунтове и революции, които биха довели до политическо независимо управление в тези държави (Замерянето с павета на българския парламент през 1997г. се нарича на езика на тайните служби „активно мероприятия”, което в случая беше гарнирано с елементи на холивудски екшън за по-голяма смилаемост от публиката) За България този  план се нарича „Ран-Ът” на името на неговите създатели. Има го публикуван в Интернет и ви съветвам да го прочете. Колкото и сатанински да ви изглежда след като се запознаете с него,  уверявам ви няма ключов „български” политик, който да не се клел в името този план и да не работил за неговото осъществяване. Най-голямото доказателството за реалното му съществуване е сегашната ситуация в държавата и обществото или по-скоро в тяхната липса. В този план(и други споразумения свързани с него, но засекретени) е засегнат и въпроса с наркотиците.



Като сериозен сегмент (особено като нетна финансова печалба) от социалистическата икономика на България производството на наркотици бе решено да бъде редуцирано сериозно или по-скоро външнотърговските печалби от него. Като компенсация за загубените външни пазари бе дадена зелена светлина да се развие вътрешния пазар. Тук е мястото за една забележка - трябва да отдаден дължимото място на Тодор Живков, който сме свикнали да оплюваме, но именно благодарение на него и хора до него за 45 години на децата на България им е било спестено забавлението с дрога и ранното отравяне на телата и съзнанието им.
 След падането му от власт неговите наследници нямаха толкова скрупули и в комбинация с настиска от  свиващите се външни пазари започнаха с капиталистически и същевременно бригадирски ентусиазъм да развиват новия бизнес на българска територия.
Освен чисто финансовата и търговска  част на въпроса е имаше и втора много важна причина за навлизането на наркотиците на вътрешния пазар. И тя е познайте ? С две думи...
Контрол над съзнанието (Mind control)…
Евтината дрога, цигари и алкохол, рок музиката(в последствие изместена от чалгата) в началото на прехода трябваше да тушират стреса и народното недоволството катаклизмите в икономическата и финансова сфера, които съвсем нагло и гласно нарекоха „шокова терапия” под давление на новия гуру - финансовия спекулант Сорос. И за съжаление успяха... По данни на неправителствени организации (няма нужда да се опираме правителствената статистка, защото там като наркомани се отбелязват само тези, които са умрели от „свръхдоза”)  в България има приблизително около 500 000 зависими наркомана и още толкова, които прибягват системно до наркотици, без все още да са развили необратими зависимости. Разбира се, че тези данни са широко дискутирани и понякога оспорвани, най-вече от лакеи-журналисти на хранилка в наркомафията. Но каквито и да са разликите те са в рамките на статистическата грешка(5%). За да придобиете реална представа за характера и мащаба на явлението, проверете, че според последното национално преброяване сме нация от приблизително 8 млн. население. То обаче включва приблизително 2 млн. пенсионер, 2 млн. емигранти(които само по документи за самоличност се водят на български адреси), 1 млн. от неинтегрирани малцинства и ....останалите... А кои са „останалите” младите до 20 г. са под един милион. А от тези три милиона в активна възраст, намиращи се на територията на страната (емигрантите не ги броя) повечето са в горния край на възрастовата пирамида 40-60г.
Това какво ви показва – че всички младежи (условно наричам така лицата между 15 и 30г.), които са около 1 млн. са равни на  тези 1млн. наркопотребители. Хам... какво съвпадение. Изглежда страшно нали...Но само защото ни ужасяващо да си го представим, не означава, че не е истина. Във всички времена и епохи тази възрастова група е била двигател за прогресивни промени и процеси. Без техния ентусиазъм и енергия нацията се превръща в аморфна и фрагментарна маса, над която властва стадово-племенното съзнание, което е идеално за манипулации. Не случайно най-тежкия удар на Илюминати е насочен върху тях без милост, математически прецизно изчислен, вкаран в действие с дисциплина и педантичност, водени от желязна воля България са се превърне само в едно географско понятие на местност до река Дунав.
Но как се стигна до тук – как успяха зомбират и отровят младежта на България само за 23 години? Нека пак се върнем към 1989г...
Илюминатите раздадоха карите, начертаха плана, а другарите трябваше да действат обаче в силно променена външна среда известена като т.нар. „демокрация”. В народа бързо бе създадена илюзия за свободни избори (да се избира по-малкото зло), свободни медии (кои са собствениците?), свободна съдебна власт (кой и гласува бюджета?)  Въобще имитацията на свободна воля бе пълна и циркът бе невероятен - хората подскачаха ентусиазирано по митинги (христоматийни примери за групов контрол на съзнанието), деляха изкуствено на червени, сини и зелени, докато корабът потъваше необратимо...
Другарите трябваше да доразработят глобалния план, за да бъде приложен локално, защото е лесно да работиш конспиративно, когато няма голямо  разнообразие от медии и разследващи непоръчкови журналисти. Де факто до тогава работят два ефирни телевизионни канала, две ефирни радиостанции и няколко вестника и списания с препокриваща се тематика, като целият програмен и информационен (дезинформационен) продукт минава през няколко „цедки” желязната комунистическа цензура.
За това през 1989г. пред фабриките за амфетамини (и други видове синтетична дрога) се появи проблем -  възможно е някой неподкупен журналист или полицай да достигне до истината! Наложи спешна трансформация на работния режим, като тя се изправи пред три фактора:
А)Организационен
Б) Паричен
В) Морален
Г)Социално-политически



           А) Наложи се франчайзът по производството на дрогата да бъде предаден на агенти (в случая лица, които не знаят за кого реално работят или такива които са подписали с живота си договора с този, който е над тях), докато част от офицерите(повечето вече напуснали структурите на разформированата „Държавна сигурност”) си запазят контрола върху трафика, спедицията и отчитането на лъвския на печалбите за тях. Задължителен процент бе заделен за назначените за „псведоелит”(всичките бивши партийни апаратчици или агенти на „ДС”) политици(новоизлюпени демократи), за да могат да финансират бутафорните си предизборни битки и в последствие да назначават на ключови позиции в МВР и специалните служби послушни и сляпо верни началници. Ролята на последните е проста - да не позволят разплитане на схемата в горните й нива и същевременно да следят да не се допускат самостоятелни играчи на пазара за дрога. Конкуренцията би понижила многократно ценовите нива.
           Б) На дневен ред се зададоха проблемите с кешовите разплащания. Много по-лесно бе на участниците във веригата надолу да се плаща в дрога, която те да продават на местния пазар. Така потоците от пари в брой вървят само нагоре по схемата.          
В) Лесно е да убедиш съвестен, социалистически и патриотично възпитан държавен служител да работи в сфера като производството и дистрибуцията на дрога, ако знае, че няма да засегне него и негови близки и че помага във велика идеологическа война! Но когато той види детето на съседа да спи пред вход или собственото си дете, заспало със забита спринцовка в банята, светът мигновено се преобръща на 180 градуса. Изтрезняваш за секунди и всякакви идеалистични мотиви се изправят безвъзвратно...
Поради тази причина франчайзът по местната дистрибуция се дава на т.нар. „силови групировки”, ръководени от ядро служители на „ДС” и МВР, внимателно подбрани и изучени, за които е преценено, че тяхната съвест и его ще реагират позитивно на  навлизането на дрогата на вътрешните пазари. т.е. базисно индоктринирани от Новата религия на Илюминати личности. Към тях се прикрепят по-широк кръг от изявени спортист, оставени (преднамерено) без препитание при шоковото бюджетното преструктуриране. Не случайно се избират спортисти с амбиции и силен характер, произхождащи от бедни семейства. Те са перфектните оръдия за тази схема. След 1989г. те са оставени на улицата без препитание, но същевременно тренирани, физически здрави и психически дисциплинирани. Това са хора със силно изразен комплекс за малоценност (породен от резкия срив в социалния им статус, който е вид травма, използвана за тяхното ре-програмиране), който е ловко използван от добрите психолози измежду офицерите на „ДС” и МВР за манипулацията на техните подопечни, които народът много духовито определи като „мутри”. Те генерират в себе си много отрицателна енергия – злоба и омраза  към общество, което бързо забрави техните успехи и не уважава техния труд и ги остави да ходят гладни (реално не обществото, а техните кукловоди са ги декласирали с цел, използвайки древната римска максима „Разделя и владей”). Травмирани и манипулирани тези хора са идеалният материал, тъй като за малко пари и обществен статус биха продали душата си на Дявола (Новата религия). Илюминати надменнно ги определят като адепти от ниския ешелон. Същевременно последните са така оплетени в собствената си гордост и интелектуално не дотам добре развити, за да осъзнават сложните финансови и производствени схеми, които участват и в които реално са на най-ниското стъпало.



 Кой вярва, че 25 годишен състезател по борба, който едва завършил основно си образование в спортно училище разбира от офшорно банкиране, капиталови и финансови пазари, инвестиционни фондове, спедиция, логистика и митническо право(все процедури свързани с производството, трафика и „изпирането” на парите наркотици). Само помислете как един такъв наречен „бос” ще направи сделка с наркотици с арабски трафикант? Да приемем, че съблекалнята и по турнири е понаучил някоя друга дума, но какво става при оформянето на детайлите, касаещи офшорните сметки, експортните фактури, франкирането, банкирането, митническите процедури, които съпътстват наркотрафика? Ами че кой от нашите борчески лидер знае „фарси” (езикът говорен в днешен Иран – ключова държава в трафика на хероин) или арабски? Посочете ми един – аз не се сещам. В тази се замислете как ви манипулират разните жълти издания и криминални автори „потопили се света на ъндърграунда”, които издават много „секретни” факти за подземните босове на трибуквените империи! Спортягите, чиито имена знаете и са обявени за „императори и кръстници” на българската мафия не са нищо повече от бушони 5-6 ниво в йерархичната стълбица. Замислите се, ако изнасяната за тях информация наистина е истина и те наистина са на толкова високо ниво щяха ли авторите да са живи. Единственото изключение, за което се сещам е  Георги Стоев, който насочи светлината едно ниво по-нагоре и се опита да осветли двоен руско-американски агент и основата, на която е вербуван – хомосексуализъм. И за това бе наказан и книгите му изкупени на килограм и изгорени. Инквизицията е жива и в наши дни.



Друга митологема, налагана с много средства в публичното пространство е, че основният „борческите” бизнес е бил рекета. Той бе движен „между другото”, просто една вълна, която създаде подходящия фонов режим за настъпването на застрахователните дружества и последвалия ги бум на развитието на финансовите пазари в сферата на застраховането. Проституцията и контрабандата са също спомагателни бизнеси. Дрогата е основата, защото тя позволява да се извършва необходимия контрол на съзнанието на масите.



 За простите задачи трябват прости хора, а прост човек означава лесно манипулируем човек. Колко лесно е да ръководиш човек, чиито светоглед се изразява в това да има джип, жена със силиконови имплантанти и около половин килограм злато на врата. Колко показателни са само „златните ланци” на борците. Те са символ, с което повелителите се подиграват на своите роби. Ланец означава синджир, верига. Всеки който ги носи, неосъзнато се обява за роб на Новата религия. Роб, който сам иска да е роб. Това е перфектният роб! Роб, който би убивал само да не му вземат примката от златни вериги.  Това е робът, който Вавилон (люпилня на по-голямата част от Илюминатите) и Римската империя не успяха да създадат, но империята на Новата религия успя и го налага.
Ехо, хора събудете се! Именно тези роби се налагат като модел на подражание на младото поколения - вашите деца. Наблюдавайте абитюрентските балове всяка година – образите на мутрата и мутресата все повече са модел за подражание номер едно. Замислите се искате ли нашите деца да станат роби със златни каишки на врата, докато по ръцете им капе кръвта на хилядите невинни жертви – наркомани, проститутки, техните косвени жертви - болни от СПИН и венерически болести, осакатени по време на грабежи, рекет и наказателни акции, показно убити, психически травмирани и др. Не е ли лудост, в която ние участваме съвсем съзнателно? Или може би спим с широко затворени очи, както се опитваше да ни подсети Стенли Кубрик дори с цената на живота си?



           А какво става с робите, които прогледнат? Що се отнася до престъпния свят, тайните общества и в частност бизнеса с наркотиците, отговорът е само един – екзекутират ги! Само в България има хиляди убити или безследно изчезнали криминално-проявени лица. Тук е мястото да разобличим поредната митологема, с която се дезинформира обществото. Тези клетници не ги разстрелва конкуренцията, а техните господари, които издигат нови, неопитни и най-вече по-послушни човечета, готови да заемат своето низше място в схемата, образуващата гигантската властова пирамида. Нека видим, че така се работи навсякъде по света... Или по-скоро в тази му част наречена „Демократичен Запад”, в неговите рамки навсякъде, по всяко време ти е осигурено изконното право да умреш от „свръхдоза” и да съсипеш не само твоя живот, но и този на близките си.



САЩ, ЦРУ* и кокаина
 *(известна още като Агенция за импорт на кокаин – на английски език – CIA –а.к.а. Cocaine import agency).
           Оценяват кокаиновата индустрия в САЩ на няколко десетки милиарда долара. Според данни на брутният пазар на кокаин варира в параметрите от 37 до 61 млд. долара на година в средата на деветдесетте години на миналия век според данни на американската Служба по политика на национален контрол на наркотиците (да и такава служба си имат).



По данни на Федералния резерв*[1] (



[1] *обединение на няколко частни фирми, което има права на централна банка за територията на САЩ и отпуска всеки един долар на американското правистелство за ползване с лихва. 
в частност Банка на Федералния резерв в Ню Йорк) за 2007г. парите в брой в САЩ са около 829 милиарда. Въпреки разминаването в годините ползвам тези данни, защото могат да бъдат проверени от всеки на официалните сайтове на цитираните институции. Имайте предвид, че процентния дял на кокаиновата индустрия ще бъде по голям реално, защото през 1995г. доларите в обръщение са били на половина от тези през 2007г. Съотношение на 61 към 829 е 7.6%, но за наше удобство ще приемен, че са 10%, т.е. приемаме, че една десета от тях минават през кокаиновата индустрия. Ако САЩ реално противодейства на прането на пари, за 10 години трябва да изчезнат парите в брой. Както виждате такова чудо не се случвало. Напротив наркодоларите се вливат в глобалната икономика и пак се връщат в държавата-майка. Обяснението е много просто - кокаиновите долари не вършат никаква роля в Колумбия – там физически не съществува такъв голям обем от стоки и услуги, които да бъдат закупи с тях. Поради тази причина те се връщат обратно в САЩ.  Излиза обаче, че могъщите и образовани в Харвард и Йейл (и другите университети от „бръшляновата лига” – интернати за обучение на слуги на Илюминатите, наречени след завършване на програмирането си с гръмкото име „естаблишмънт”,т.е. основа на слугинажа)  финансови анализатори не могат да прихванат откъде всяка година влизат в икономиката им близо 10% от парите брой. Не могат или не искат? Преценете сами. Кокаинът е данък богатство! Хитър начин да се вземат парите на висшите кръгове на средната класа и богаташите, а също и те да бъдат третирани с химични вещества, които да улесняват контрола над тяхното съзнание.



           За да го направя още по-разбираемо и да осъзнаете какъв гангстерски елит управлява света, ще ви дам още един пример. Представете си, че ако Македония(принципно избрана – тъй като е страна с по-малък, военен, политически и икономически потенциал) започне да произвежда кокаин, от който печалбите за една година са 10% от наличните в българската икономика левове в брой или за 10 години македонски граждани ще притежават всичката българска валута или ако колелото продължава да се върти ще трябва да се усъмним в нашите банкери, че ни вкарват наркопарите обратно във финансовата система. Трети вариант няма. Просто е! Никой на дребно не си плаща дрогата в злато или друг универсален ресурс, чиито следи лесно могат да бъдат заличени. Но дори да приемем, че е така, то Колумбия би трябвало да е усвоила златния резерв на САЩ за последните 2-3 десетилетия  усилен износ на кокаин. Както ви е известно такова нещо няма. Голямата част от колумбийското население продължава да живее под контролирания праг на бедността. Това означава само едно, че вносът надвишава износа или че парите от кокаина се съхраняват в американски банки или финансови институции(предимно офшорни) в юрисдикцията на Федералния резерв.
           Меркантилизмът май все още работи. Кокаин срещу стъкълца – плазмени телевизори, яхти, лъскави коли за кокаиновите картели и техните босове. Някой ще каже, че те са скъпа стока, но само защото американците ги продават скъпо не означава, че реалната им производствена цена е висока. По подобен начин във времето на Великите географски открития са търгували маниста за злато.  



          
          Обективният икономически анализ показва, че САЩ са аутсорснали производството на кокаин в Колумбия, като връщат парите за вноса на стоката чрез криминалната си банкова система. Забраната за разпространението му единствено облагодетелства кокаиновите картели, които не са нищо повече от гигантски производствени и търговски монополи, чиито висше ръководство се извършва от „ЦРУ” („Централно разузнавателно управление”). В последствие послушните наркобарони с част от припечелените наркодолари си купуват скъпи дрънкулки и дават на съхранение останалата част от парите си на финансови институции, контролирани от банковите системи, подопечни на Федералния резерв.  В двата случая трябва да върнат припечеленото в САЩ, за да не нарушават търговския баланс. Непослушните момчета, които спрат да подчиняват на тези прости и ясни правила се запознават отблизо с морската пехота на американската армия или някое друго елитно поделение от комадоси-главорези. Във всички случай нареждането и информацията за „обекта на елиминиране” пристигат от ЦРУ. Като доказателство за думите ми може да се запознаете с житие-битието на  Пабло Ескобар, човекът помислил си, че е по-велик от системата, която го е създала...



ЦРУ И ФБР
Федералното бюро за разследване (ФБР),  както е модерно да се казва, е система за „чекинг” (проверка) на самостоятелни играчи в бизнеса с дрога и вероятно тяхното отстраняване, ако откажат да влязат структурата на картелите, подкрепяни и организирани от ЦРУ.
В книгата на американския писател Джефри Робинсън „Как се перат големите пари” (има я на българския книжен пазар) са описани многобройни случаи на разследвания на ФБР в областта на наркотрафика, които биват спирани поради това, че ЦРУ стои зад някои от разследваните лица, т.е. то представено като агент, който предава много важна информация, касаеща „националната сигурност”. Използва се оправданието, че наркотрафикът не е основната дейност на лицето, а само маскировка и прикритие за това да събира важна за правителството разузнавателна информация за „враговете” на САЩ. Доказателство за тези факти са живота и творчество на американския автор и бивш служите на реда Майкъл Рупърт. За начало може да гледате документалния филм за него „Колапс” („Collapse, 2009г.).
 Замислете си колко могъщество е съсредоточено в ръцете на тези хора. Те контролират и двете институции. Така им е изключително  лесно, ако  трябва да осигурят черно финансиране за незаконните си операции. Те не могат просто да вземат пари от данъкоплатеца(който живее с илюзията, че управлението на страната му е демократично) и да му кажат, че с тях ще екзекутират и изтезават хора(включително и малки деца), които не са съгласни с тяхното мнение или не искат да продават на безценица националните богатства на страните си. За това просто намират няколко алчни и амбициозни типа и им дават задача да произвеждат стока, която ще се търгува скъпо и е с ниски производствени разходи. Да, но къде е логиката? Коя стока може да има ниска себестойност и същевременно да е скъпа? Отговорът е само един – незаконната стока. След това всичко е лесно – наемат се армия бедни колумбийски селяни и започват производство. От време на време се дава жертва някой беден селянин, който работи за тях, за да има оправдание полицията, че си върши работа и че не е корумпирана. Все пак и затворите трябва да се пълнят с клетници, които пък от своя страна да строят магистарли с робски труд. Ако не им се жертват колумбийски селяни,  си намират български – справка Гълъбин Боевски.
Да, но защо им е на истинските играчи да създават финансират сериозни организации като ФБР, ЦРУ и ДЕА (службата на САЩ специализирана изцяло за борба с наркотрафика и наркоразпространението)? Ами много просто  - с течение на времето някои от подизпълнителите (франчайзъри) се самозабравят и започват да си присвояват по-голям процент отколко им е определено или пък перат пари в зони, където не трябва да го правят. Тук двете полицейски организации се намесват и дават коригиращ курс на непослушните момчета. Ще се запитате дали след известно време съвестните и некорумпирани служители на тези агенции(Има и такива и те са преобладаващ процент, но не оказват ефект върху цялата структура, тъй като не се допускат  до висшите управленски нива) не се усещат, че никога не могат да достигнат края на престъпната схема? Усещат се, но също така се усещат подсъзнателно, че неразбирането им по проблема в цялост им плаща заплатите. Тук порочният цикъл се затваря и колелото се завърта. Така господарите на пирамидата на двуликия Янус (ЦРУ/ФБР) контролират нещата със замах и следят някой да не наруши определената рамка на схемата. Добре дошли в невероятния свят на Илюминати и дрогата – тук всичко е възможност!



           Широката употреба на наркотици особено от бедните слоеве на обществото е била и ще бъде силно лансирана държавна политика, в страни, над които Илюминатите са хвърлили невидимите си мрежи. Дрогата се оказва много полезно за контролираните от тях държави, като нашата(за съжаление). Те подготвят население и създават подходящия основен психически фон, които скоро ще позволи официалното приемане на Новата религия.
Това  е така поради известния факт, че наркотиците карат хората да забравят истинските си проблеми, губят натуралната си осезаемост, правят ги покорни и податливи на контрол над съзнанието. На надрусаният няма как да му дойде на ума да протестира срещу произволното увеличение на данъците и лихвите на банките, срещу ограничаването на гражданските му права, добива на шистов газ, ГМО в храните, примането на незаконни закони като “ACTA”. Него го интересува да си вземе дозата за деня и всичко става розово...
За финал бих искам да се върнем към личността и делото на споменатия от мен Майкъл Рупърт. Множество факти и доказателства ще намерите в много интересния биографичен филм за него - „Колпас”(2009г.) Ще вид дам кратко резюме - Рупърт е бивш служител на полицейския департамент в Лос Анжелис в един от най-опасните квартали „Комптън”. Това място е възпято като царство на смъртта, гангстерите и насилието от множество социално ангажирани рап изпълнители(хубаво е да правим разлика от тези, които пеят само за коли, жени,  пари и джанти). Такива са  NWA, Ice Cube, Eazy-E, 2pac, Ice T, Public Enemy и др. Ако знаете английски език, е хубаво да си направите труда да си преведете някой от песните, като изключим стандартното „гангстерско” перчене, в тези текстове ще намерите повече истина за проблема с наркотици отколкото някога ще получите от изказване/ официални справки на някой министър на МВР или шеф на ФБР.
 Нека се върнем към филма за Рупърт. В процеса на работата като полицейски служител в специализирано звено за борба с наркотиците разбира, че де факто зад вноса на кокаин  от Южна Америка в САЩ стои именно ЦРУ. Целта е с печалбите да се финансират секретни операции по целия свят, които поради елементите на насилие, геноцид и потъпкване на човешките права, никога не биха получили легално финансиране от Сената и Конгреса на САЩ. Главният герой във филма разбира тъжната истинна, че е заблуден участник в мръсна система, която се основа на това белите ченгета и черните гангстери се избиват взаимно в една война, която всъщност е игра и така е проектирана, че да няма краен победител... Не случайно в много песни на рап изпълнители се пее за „drug game”(в превод  от английски език  –„игра на дрога”). Е, печеливши са както винаги организаторите - за господа Илюминатите скука няма.
Ето тук може да видите как на шефа на ЦРУ на пресконференция директно му задават въпроса за съпричастността на ръководента от него агенция към наркотрафика в САЩ:
Имайки предвид каква фашистка страна са Щатите и все пак са позволили това да се случи, какви са изводите за нашата държава – кога някой наш представител на слугинажа наречен журналистика ще зададе аналогични въпроси на Цецко или Боко? Аз знам отговора, а вие ? Тъжно се живее „в таз робска страна”...
Сега нека разширим границите на съзнанието си още малко. Нека си представим какво ще стане, ако дойде някой и с магическа пръчка легализира наркотиците?
           Първо: Хиляди полицаи губят работа и социалния си статус и остават на улицата. Замислете се - друго е всички почтени граждани да те знаят като неподкупния борец срещу злото, да усещаш уважението на хората заради благородната и опасна професия, с която си се захванал. Е, дълбоко в някое ъгълче на съзнание си знаеш, че май си част от мръсна игра, най-малко поради факта, че някой от хората с които работиш и ти предоставят информация са от другата част на барикадата и със защитата, която им даваш, де факто те получават лиценз за участие в незаконната дейност. Това в българския вестникарски жаргон се нарича „полицейски чадър”, а американците го наричат „undercover protection”).
           Второ: С тяхното уволнение властта губи част от личния състав на могъщ репресивен апарат(т.нар. „правоохранителни органи”), чрез който по подозрение в незаконна дейност(трафик на наркотици) може да следи и послушва своите граждани и законно да ограничава конституционните им права за неограничено дълго време. За разлика от съдебните дела, което дори в България имат крайни срокове, то подозрения за незаконна дейност на някого винаги може да се получават под формата на анонимни сигнали в пощенската кутия на прокуратурата на например. Още повече „номера с наркотиците” винаги минава поради имиджа им на голямо обществено зло. Няма съдия, който да откаже използването на СРС(Специални разузнавателни средства – най-вече подслушване на телефон и Интернет, но има други по-сериозни) срещу лице, за което има подозрения, че разпространява наркотици. Никой не се замисля какви големи злоупотреби могат и се правят с това. Представете си например две съседки клюкарки(които редовно ходят да се жалват при районния полицейски инспектор по най-различни поводи) да видят, че вземате бял прозрачен плик с прах късно  вечерта пред блока от черно „БМВ” с мъж черно кожено яке и слънчеви очила. Класика на нали? Не ви мърдат 2-3 години подслушване на телефоните и тези на вашите близки. На никой няма да му хрумне, че имате приятел, който пътува редовно до Истанбул и ви носи насипен прах за пране на цени два пъти по-евтини от тези в българските супермаркети. Нали? А шансът да си купувате прах за пране е реално много стотици пъти по-голям от това да си вземате дрога, ако сте нормален гражданин. Статистически погледнато броят на хората в страната, които си перат дрехите, е много по-голям от тези, които продават наркотици. Сега разбирате защо МВР се нарича репресивен апарат...
           Трето: Хиляди гангстери(от пласьора на дребно до босовете на мафията) губят работата, социалния си статус и остават на улицата(каква драма няма да нов сезон на сериали като „Под прикритие”). Легализацията означава само едно – рязък спад в цената и възможност на всеки желаещ сам да си осигури необходимата субстанция. Едно да си коравият тип, който сам води война с държавата и я печели пред армиите от тъпи и озлобени ченгета (романтичният образ на гангстера, изграждан по холивудските екшъни). Сега единственото, което можеш да станеш с уменията, които си придобил е магазинер в някоя квартална лавка за дрога на минимална заплата плюс ваучери за храна. Тъпо нали(от гледна точка на мутрите говоря)?
           Четвърто: Остава вакантна ролята на лошия – няма кой да всява страх в обществото! Не забравяйте, че контролът на съзнанието работи най-добре когато жертвата е скована от страх и дори е травмирана. Кофти! - Частният охранителен бизнес и застрахователните финансови корпорации също ще понесат големи загуби от свиване на пазарния дял. При ниски цени на наркотици ще отпадне и добавената им криминогенна стойност – кражби, грабежи, побои, изнасилвания и отвличания. Наркоманът няма ограбва и изнасилва дъщеря ви поради простата причина, че дори и да реши да се съсипва с дрога, няма да се нуждае от голяма сума (чужди) пари за това. Разберете - ресурсите за наркотици са евтини, както и тяхното производство. Оскъпява ги усложнената схема за дистрибуция, включваща много нива с подизпълнители, с цел да не стигне до организаторите – самите правителства в лицето на специалните служби и международни фармацевтични концерни.
           Ето защо платените политици много умело използват един страх в обществото, който методично и хипнотично се натрапчива на общественото мнение – легализацията на наркотиците ще доведе до бум използването им. Това се коренни в страха на хората, че няма вярва сами в себе си или в техните деца(т.е. не са ги възпитали правилно). Да, няма спор - наркотиците са отрова. Но нима на свободния пазар няма други отрови – например отровата за мишки. Защо тогава ни страха, че ако наркотиците са достъпни в супермаркета(както отровата за мишки) децата няма да си купят отрова за мишки, а отрова за хора? Не е ли достатъчно да каже на едно осъзнато дете – не консумирай това – отрова е ? Въпрос  на честност в отношенията е! Ако при легализирани наркотици детето ви излъже и си купи опаковка дрога вместо шоколад в кварталния супермаркет, защо си мислите, че при сегашното положение пак няма да ви излъже и да отиде до двора на някое училище, къде и най-големите наивници знаят, че наркодилърите работят денонощно и без почивни дни. Може би е време да погледнем отвъд собственото си лицемерие.
           Пето: Да не забравим - губят политиците, които спонсорират кампаниите си с пари на наркомафията, за да поддържат този изкуствен модел на „вечна война с врага - отровителя на нашите деца”. В числото на губещите не трябва да забравяме следните лица на висши длъжности в митниците, фармацевтичната и химическа промишленост,(Откъде си мислите, че идват милионите тонове преходни суровини (прекурсори) за производства на дрога? От гаражите на наркоманите ли или от панелките в „Люлин”? Сериозно ли мислите, че те имат този огромен производствен капацитет?), правоохранителните органи, съдебната власт и дори медиите (дам, има главни редактори и програмни редактори на централни книжни и електронни медии, които също се облажават от информационното затъмнение по въпроса за наркотиците – ако не вярвате направете си експеримент сравнете броя на рекламите за цигари и алкохол (авангарда на дрогата) спрямо статиите за вредите от тях и наркотиците. Ще се радвам, ако повечето от вас предварително са познали правилния отговор в чия посока са наклонени везните...Да не забравим в списъка на ощетените и прокуратурата. Познайте какво ще излезе, ако направим имотна проверка на един средностатистически български прокурор. За съжаление законът в България(и не само тук) е такъв, че тези неща стават с назначаване на прокурорска проверка. Т.е. трябва да очакваме прокуратурата да се самосезира за свой корумпиран свой член...Колко иронично нали? Някой да чул за такъв през последните 20 години, уверявам ви, че няма и да чуе и за бъдещите 20 години...Преди стотици години българите са казали „Гарван гарвану око не вади...”.
           Шесто: Идва времето за най-тежкия за осъзнаване момент -  най-накрая ще трябва да стигнем до самите нас, защото ще ни се наложи да разберем, че първичната причина за проблемите с наркотиците се крие в самите нас и нашите семейства. А именно - необходимостта от наркотици е симптом, породен от липса на любов и внимание. Ако се замислим, ще разберем, че именно това е най-честата причина някой да прибегне до тях. Обаче е много трудно да си го признаем - нали? По принцип човек е така устроен, че да търси вината в някой друг, но не и в себе си. Собственото му его го подвежда – „Кой аз ли?” - Така съм ги възпитал моите, че те няма никога да станат наркомани!”. Не познавам родител, който да мисли по обратния начин и все пак според статистиката(за наличие на деца, тийнейджъри употребяващи наркотици) един на всеки двама или трима греши.
           Отдадени сляпо на материалния свят и неговите придобивки изпускаме онези малки неща в живота, които му дават истинската сладост. Много по-лесно е хвърлим вината на училището, медиите, полицията  и властите. Нали? Ужасна трагедия да разберем, че сина и дъщеря ни са наркомани. Тогава почваме яростно да обвиняваме всички! А задаваме ли си въпроса – а аз къде бях? Какво правех, когато детето ми растеше? Печелех пари, правех кариера, бях с любовницата/ка, бях зает – е да, но сега със спестеното дали ще успееш да покриеш лечението в клиниката за наркомани? Дори и да стане след дълги тягостни години на ресоциализация – не мислиш ли, че е малко късно?  
           Сега разбирате ли какво огромно лоби е създадено, за да не бъде решен проблема с наркотиците и над какъв контрол над съзнанието сте подложени във връзка с това? Разбирате ли колко много хора съзнателно или несъзнателно ще се опитат да попречат, ако тръгне да се решава. Капанът на човешката алчност, страх, бягство отговорност  и най-вече липсата на любов безмилостно се е задействал. В такива моменти представям как Сатаната потрива доволно ръце и се хили самодоволно(на фона Илюминатите, който послушно припяват в хор), докато Бог се черви от деянията и кашите на венеца на творението и се тюхка „Ах, Адаме, Адаме, где си?...”
            Накрая да се върнем пак към главния герой във филма „Колапс” - човекът не само губи работата си, но и стрелят по него. За да остане жив, той стреми да придобие публичност и успява чрез книги материални за истината за дрогата. Достига ниво, при които ако бъде извършено успешно посегателство върху живота му, това би означавало, че данните, които огласява наистина засягат сериозни интереси и следователно са истинни. Публичността спасява живота му. Ироничното е, че и обратното също потвърждава тезите му. Помислите! - щом са стреляли по него и след това са се уплашили това означава, че ги е страх именно от това, че с едно убийство ще го направят мъченик и ще докажат твърденията му. 
А сега да се зададем въпроса - колко дълго ние ще сме мъченици, носейки фалшивата програма за дрогата в съзнанието си?

P.S.  Искам да отбележа, че тук съм засегнал темата за т.нар. нелегални наркотици. Има голям брой вещества – седативни, успокоителни и прочее, които също са авангард и предверие към света на „твърдата дрога”, независимо, че „светила” от лекарския бранш ги предписват за различни случаи най-често свързани с депресии и подобни състояния. Относно какво причинят те и стоящата зад фармацевтична индустрия има много по-голям брой материали. Аз ви препоръчвам да изследвате темата.
P.S.S. Въпросната фармацевтична индустрия (чийто символ е змия, която плюе отрова в чаша – интересно кой ли се предполага че ще трябва да пие от нея?) е в основата и на незаконна търговия с наркотици. Както споменах прекурсорите, т.е. базовите вещества за производство на наркотици, са обект на производство от ограничен брой държави. Основните играчи в този бизнес са САЩ, Великобритания, Австрия, Германия и Швейцария.
P.S.S.S. Настоящата статия по никакъв начин не одобрява разпространението и използването на наркотици. Научно е доказано, че най-големият наркотик е любовта, тъй като в такова състояние жлезите с вътрешна секреция в човешкия мозък произвеждат естествени наркотици със стотици пъти по-силно въздействие от хероина и кокаина. Пожелаваме ви от все сърце да бъдете вечно пристрастени към наркотиците на любовта – тази към вашите деца и близки.



Очаквайте още в следващата част на „Музиката и наркотиците - якин и боаз на „mind” контрола на Илюминати върху България след култовата дата 09.11.1989г.”
(част втора)
Алхимика

44 коментара:

  1. Моля, поправете множеството правописни грешки!
    Статията е интересна, но за да звучи по-убедително трябва да е съобразена с българската граматика! /Всички разбираме, че материала е преводен!!/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това ли е важно или смисълът на статията?

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    3. Като сте ограничени,неможе да вникне те в нещата,но правописа,матрица та ви е лесна!Стига с тоз правопис!Нарочно правописа ми е такъв!Чети речници,като дьржиш на правописа!

      Изтриване
    4. Като сте ограничени,неможе да вникне те в нещата,но правописа,матрица та ви е лесна!Стига с тоз правопис!Нарочно правописа ми е такъв!Чети речници,като дьржиш на правописа!

      Изтриване
  2. Ок - кажете къде са тези грешки? Със сигурност има - подготовката на статия е голяма играчка.
    Ето например аз ви казвам, че третото ви изречение от коментара е граматически и смислово грешно - няма как материалът да е преводен, тъй като засяга българската действителност в дълбочина, която чужденец е невъзможно да осъзнае.
    И тук - "материала е преводен!!/" подлогът трябва да се членува с пълен член. Нормално е при три хиляди изречения да допсунеш няколко грешки, но при три...:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този анализ е най-смисленото нещо което съм чел за наркотиците. Но роботите няма да го разберат и ще се заяждат за правописни грешки, докато те самите правят такива...
      ...Новите версии на повечето браузъри и текстообработващи програми имат вградени коректори.
      Поздрави и успех в разследванията.
      П.П. Тази 2013-та година се очертава доста интересна и се надявам ти и всички ние да се интересуваме как можем да променим нещата - този път в полза на самите нас, а не на илюминатските отрепки.

      Изтриване
    2. Аз сьм много по умен от теб,пиша и чета със страст и не търся Членове!А смисъл!изтинското е невидимо за очите!А.Екзюпери,много лош правопис!Матрици!

      Изтриване
    3. Аз сьм много по умен от теб,пиша и чета със страст и не търся Членове!А смисъл!изтинското е невидимо за очите!А.Екзюпери,много лош правопис!Матрици!

      Изтриване
  3. Материалът очевидно не е преводен, но създава впечатлението, че е писан от човек, който макар да е учил български език (и макар да го е понаучил твърде добре) все пак остава под влияние на родния си език, който вероятно също е от славянската езикова група.

    Ние знаем, че по принцип славянските езици - заради падежния си стил - нямат членуването, характерно единствено за българския (и македонския), а из целия текст това точно е един от основните източници на грешки. Освен това, за разлика от всички останали славянски езици, българският е предложен: ако препрочетем текста, ще видим, че на много места предлозите са пропускани, като нещо, на което не си заслужава да се обърне внимание. Всичко това навежда на мисълта, че тази искрена и изпълнена с много доблестна загриженост за съдбата на българския народ статия, е писана от руснак, в чиято доброжелателност ние не можем да се съмняваме.

    Благодаря за чудесното изложение!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много интригуващ коментар - готов съм да повярвам, че агент на КГБ се опитва да руши влиянието на ЦРУ в наркотрафика на Балканите, но...
      1) Македонски език няма - той е изкуствено създаден мъртвороден ембрион по нареждане на Коменитерна и приведен в действие от Юго УДБА-та чрез агените й псевдо-учени в Скопие
      2)Отнсн члнвнт прдлзт - н врвт л, ч пнкг мслт п-брз т прстт н рцт?:)

      Изтриване
  4. Вие някъде в Калифорния ли сте, че сте с 10 часа назад от България?

    ОтговорИзтриване
  5. Не знам става нещо - специално в тази статия ровичкат ЦРУ - http://alchemicaltechnologies.blogspot.com/p/blog-page_25.html
    и всичко е възможно...

    ОтговорИзтриване
  6. От коментара ви по-горе разбирам, че вие наистина не разполагате с добра подготовка по българска граматика.Вместо да търсите грешки в един добронамерен коментар, можеше просто да изчетете внимателно целия материал и да го редактирате.
    Успех ви желая!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не се засягайте - това е нашият шеговит стил - примаме критиката Ви за правописа.

      Изтриване
    2. Тази статия,показва как цялата ни система от правопис и закони е порочна,какво лицемерно човечеството и те пак тьрсят граматика!

      Изтриване
    3. Тази статия,показва как цялата ни система от правопис и закони е порочна,какво лицемерно човечеството и те пак тьрсят граматика!

      Изтриване
  7. 0. Съвсем не е нужно агентът да е от КГБ, за да се възправи срещу ЦРУ, още повече, че в сферата на Тайните служби да си от КГБ или от ЦРУ общо взето нищо не значи: както в КГБ, така и в ЦРУ има И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ.

    1. Македонски език действително няма, по простата причина, че няма македонци. Ако трябва да говорим за македонци, те са живяли преди около 2300 години, а оттогава до сега всички народи, населяващи Балканите, са се сменили генетично няколко пъти (включително и гърците, които и до днес се обкичват с лавровите венци на елински патриарси, а всъщност са своеобразен вид славяни). Що се касае до днешните "македонци", част от тях можем да наречем с чиста съвест "българи", защото и те са своеобразен вид славяни, подобни на гърците. Именно те са и населението с българско самосъзнание, обитаващо долината на Вардар. Но истинските славяни в Македония са около 25 процента от населението. Към тях ще прибвим и около 5 процента шиптари, които открай време се разселват бурно из цялата македонска земя (напинят се да изглеждат плодовити); тяхната отправна точка е гр. Гостивар (в това съм дълбоко убеден, защото имам братовчеди с Гостиварски произход - православни шиптари). Останалите 70 процента са потомци на бежанци-евреи - предимно сафардитите, изгонени преди шестотин години от Иберийския полуостров (но има и по-старо наслоение от еврейски бежанци: от Руските равнини, прогонени през Средновековието от Златната Орда). Днес преобладаващото мнозинство от евреите не изповядват йудейската религия на дедите си, защото е било нужно да се съобразят с условията на новите географски региони, в които са попаднали. Известен процент от тях приели Исляма - конвертираните по този начин евреи са били наречени от турците "дьонме". Майката на Исмаил Кемал - Ататюрк е по произход именно такава "дьонме"-еврейка. Мнозина други иберийски евреи са се конвертирали в гръцко или българско православие. Нищожен процент са се запазили като практикуващи Давидовата религия и те са тези, които до неотдавна можеха да бъдат чути как разговарят помежду си на "ладино". Но дори и конвертираните измежду тях прикриват зад тази своя фасада един вопиющ атеизъм, който лесно прераства в увлечения по всяка нова и скандална доктрина: например по Марксизма, какъвто е случая с конвертирания сафардит "Дядо" Димитър Благоев от Загоричане Костурско, за който е документиран случай, в който той се кълне, че няма нищо общо с "омразните му българи".


    2. "Отнсн члнвнт прдлзт - н врвт л, ч пнкг мслт п-брз т прстт н рцт?"

    >> Относно членовете и предлозите - не вярвате ли, че понякога мисълта е по-бърза от пръстите на ръцете?

    Прекрасно! Та ние с Вас можем да си конструираме един шифър и да пишем цели статии на него! Пък който разбрал - разбрал...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Докато си говрим за КГБ - попаднахме съвсем реално на ЦРУ :)
      А относно шифъра - това не кой знае каква тайна - на подобен принцип е базиран иврит - съвременото наречие на езика на Яхве.
      Въпрос на настройка на съзнанието е да привикнеш към тази по-бърза и удобна форма...

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    3. Коментарите тук са голяма конспирация!Всъщност статии ти са повод да комуникирате за правописа посредством шифьр!Аз допуснах много грешки!Но сьм човек,простеномие!

      Изтриване
  8. Ако сме се натъкнали наистина на ЦРУ, нищо особено няма в това. Тъй или иначе - Бог ще познае своите!...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те са навсякъде-много ясно ,че такива материали са интересни!

      Изтриване
    2. Те са навсякъде-много ясно ,че такива материали са интересни!

      Изтриване
  9. Ако сме се натъкнали наистина на ЦРУ, в това няма нищо особено. Тъй или иначе - Бог ще познае своите!...

    ОтговорИзтриване
  10. А що се касае до иврит, отдавна съм мисли за българска версия на този свещен език (няма само евреите да бъдат богоизбрани!). Езикът "бугрит" / "бъгрът" (сиреч, "български иврит" или "бългърскъ ъврът") се получава като в българския епистолярен поток с заменят всички гласни със специфичния само за българската раса звук "Ъ" (в никой друг език "Ъ" го няма така отчетливо изразен!). Евреите заместват гласните си само с "" (empty string)...

    Please, visit my old theme in a popular Bulgarian forum:

    http://forum.skycode.com/topic.asp?topic_id=81991

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даже няма нужда от "ъ", защото обърква и подвежда понякога...

      Изтриване
  11. Абе, вие на учители по БГ ли ще се правите или ще видите смисъла на написаното.Винаги БГ е такъв обръща внимание на плявата, а не вижда магарето което я яде!Статиите са изпълнени с толкова истински неща, нищо, че има грешки някъде.То се обърна на обучение по език, а не да се обсъжда какво е написано.Българино- не бягай от темата ами влез внея-ето за това сме си такива продажници,все изместваме темата и се заблуждаваме, забравяме що сме тук?Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бягат от темата именно защото се страхуват от истината.Мечката , обаче, като играе у комшията, ще заиграе и у нас!От 12 години се боря да спася сина си от наркотиците, през какво ли не минах и какво ли не видях. Виновна е системата, а ние , тези , които разбираме нещата, сме безсилни. Всички трябва да прогледнат.

      Изтриване
  12. Ами тогава хайде да го обърнем на някой друг език, който знаем по-добре!

    Защо е нужно да се пише на правилен език - независимо дали на български, на иврит, на идиш, на ладино или на кало (ударението на О!)?

    Защото когато всичко с езика е наред, човек не се разсейва да гадае какво би могло да означава това или онова, а се концентрира върху същността, заради която сме се напъхали в дадения блог или форум. При това цялата тази лингвистична насока на дискусията е най-пряко свързана с нашите ценности, за които често забравяме да упоменем изрично, подчертавайки, че и езикът е ценност! ...И че ако пренебребрегваме ценността "език", автоматично се превръщаме в същите онези продажници, за които стана дума и които искаха преди десетина години да започнем да пишем поне с латиница, та да не се излагаме пред новите си господари с "тая тъпа комунистическа кирилица"!

    ...За което господарите ни щяха да ни потупат по задника, пък ние и досега си останахме непотупани - язък че и по гей-паради залудо манифестираме!

    ОтговорИзтриване
  13. ХАЙДЕ СЕГА ПО ЕДИН МАЛКО ПО-РАЗБИРАЕМ НАЧИН:

    м тгв хйд д г брнм н някй дрг зк, кйт знм п-дбр!

    Зщ нжн д с пш н првлн зк - нзвсм дл н блгрск, н врт, н дш, н лдн л н кл (дрнт н !)?

    Зщт кгт всчк с зк нрд, чвк н с рзсйв д гд ккв б мгл д знчв тв л нв, с кнцнтрр врх сщнстт, зрд кят см с нпхл в ддня блг л фрм. Пр тв цялт тз лнгвстчн нск н дсксят нй-пряк сврзн с ншт цннст, з кт чст збрвям д пмнм зрчн, пдчртвйк, ч зкт цннст! ... ч к прнбрбргвм цннстт "зк", втмтчн с прврщм в сщт нз прджнц, з кт стн дм кт скх прд дстн гдн д зпчнм д пшм пн с лтнц, т д н с злгм прд нвт с гспдр с "тя тп кмнстчск крлц"!

    ...З кт гспдрт н щях д н птпт п зднк, пк н дсг с стнхм нптпн - язк ч п гй-прд злд мнфстрм!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дискусията е интересна, но взе да придобива харакера на офтопик-защо не напишеш някоя статия по темата и ще я публикуваме.

      Изтриване
    2. Дискусията, свързана със съдбата на българския език наистина е "off-topic" и то не само от позицията на текущата тема, а и изобщо, макар - инак погледнато - да е логично желанието на съзаклятническите сили в света да ликвидират българския език такъв, какъвто е в настоящия му вид: език от славянската езикова група, призван да обслужва един номинално православен народ.

      Ще добавя само, че макар това тяхно желание да изглежда логично, то едва ли е на дневен ред, защото българският език е само един екзотичен език, който не интересува никого от съзаклятниците.

      А това, че народът ни не знае собствения си език - ПО ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТОВА НЕ Е НЕГОВИЯ ЕЗИК - то е вече тема за дуг разговор, който даже е неуместен тук, в блога за "Mind control".

      Изтриване
  14. ПРОСЯ ИЗВИНЕНИЕ:
    Фрагментът "...тема за дуг разговор..." да се чете "...тема за дълъг разговор..." - грешка от смесване на българския с думи от сръбския език, на който обичайно пиша.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На български не просим извинения - ние молим за тях :)

      Изтриване
  15. Кога Джордж Буш обявява НСР?! Коя година? Не че е важно, но едни източници казват 1990, други 1991! Автори на конспиративни теории съм срещал 1990.

    ОтговорИзтриване
  16. Буш Дъртия има няколко речи от периода, но датата не толкова важна. Илюминати са вманиечени в числата и датите въпросът всъщност е какво означава НСР и какво ще донесе на всеки един от нас...

    ОтговорИзтриване
  17. Оядените си проличават:веднага почват да търсят "грешки",защото ги хваща Яд,че Някой който не се ПЪЧИ КАТО ТЯХ МОЖЕ ДА СЪБУДИ Истински ИНТЕРЕС-за който "те" се борят,но не успяват...
    Аз като Безработен май съзирам "ЯДЯЩОТО Магаре-овеса ми" и Ви Благодаря,че ми давате Импулс,и се явявате като "дефрагментатор" на обърканото ми Съзнание!Макар да харесвам МЕТАЛИКА,които идваха и видях в СОФИЯ,у мен няма Буйстването което обхваща НЕДОКЛАТЕНАТА Част от Присъстващите,а се радвам на Китарния Звук и Сценичното Поведение...,
    без да пия Бира!
    БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПОПАДНАХ НА СТАТИЯТА ВИ,Г-не и кога ли ще уцеля ВТОРАТА Част...!? МОИТЕ УВАЖЕНИЯ! Другите твари...нека омайват с дребните си препирни-Себеподобните си мутанти-добре че не съм паднал,до там...!
    УСПЕХИ И НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ,ВЪПРЕКИ МРАЧНАТА ПАЯЖИНА КОЯТО НИ ОБГРАЖДА-НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ И ГЛАДНИ, ЗА ДА БЪДЕМ ОГЛОЗГВАНИ-НА ЖИВО!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С идването на есента се надяваме да ни остане малко повече време за писане, а и краят на 2012г. наближава :)

      Изтриване
  18. Понеже се зачетох в коментарите и срещнах думата "БОГ". За повечето от вас вярващи,няма как да ви се въздейства,тъй като вие сте доста..доста..доста склонни да вярвате,че има някой,който ви гледа от небето и прочие,дава ви 10 заповеди и ако не ги спазвате ще бъдете пратени на място където ще горите и т.н,но въпреки това вашият "БОГ" Ви обича..замислете се малко !

    Извор:Zeitgeist (Духът на времето)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Истинската религия и Бог нямат нужда засега от теб!Кьпи се в късогледия си атеизьм и се мисли за умен!Поне ти!Аз те презирам!

      Изтриване
    2. Истинската религия и Бог нямат нужда засега от теб!Кьпи се в късогледия си атеизьм и се мисли за умен!Поне ти!Аз те презирам!

      Изтриване
  19. Здрастуйте, всі, я Адрік Вадим, який проживає в місті Курган, я хочу поділитися з вами всіма про те, як містер Бенджамін допоможе мені отримати кредит у розмірі 15 000 000,00 рублів, щоб почати свою доставку харчових напоїв після того, як я працюю Кілька готелів тут, в Кургані, просто щоб заробити на життя, але нещасливі, у мене все ще виникали труднощі з оплатою оренди, але я дякую Богу, що зараз я працюю самостійно, 5 працівників працюють на моїй опіці. Якщо ви шукаєте фінансову свободу, я радимо вам зв’язатися з паном Бенджаміном з цим електронним листом нижче та номером додатка. lfdsloans@outlook.com + 1-989-394-3740

    ОтговорИзтриване