петък, 27 юли 2012 г.

Цветелина Янева пее в дует с лейди Гага?

  
Тази статия е продължение на тази тук.

Когато публикувахме нашата първа статия за тайната технология за създаване на секс-робини чрез музика и мъчения, получихме голям брой упреци, стени от недоверие и дори откровени насмешки.
Обаче настъплението и скритото налагане на тези сатанински техлогии в България продължва и сега  фактите говорят още по-тежко:
Благодарение на наш лоялен и буден читател получихме адреса на тази статия в dnes.bg, а ето и връзката от кеша наГугъл”(NB!!!):

Не случайно ви давам кешираната страница от „Гугъл”, защото рекламите са флаш-анимирани и се променят при всяко презареждане на елемент от сайта, възможно е също те (рекламите) да варират от шпионските бисквитки, които вашият браузър обменя със сайтовете, които посещавате, съобразно потребителския ви профил. Понякога обаче  шпионски градения от Илюминати свят им изиграва лош номер при изобличаване на уж тайните им дела и недотам кадърни агенти.
Ето и  моментната снимка на страницата. Разгледайте я внимателно.


А така - Цурето и Гага в комбина! А в колажа на рекламата за концерта от какво излиза главата на западната колежка? От пеперуда-монарх - символ на техниката за обработка на психиката на личността, наречена „Монарх-програмиране”!!!
Ако все още мислите, че това е някаква фантастика, която не ви касае или е плод на болен мозък, само помислете какъв е шансът при условие, че още в края на март публикувахме статията за скритите послания в клипа „Брой ме”, два месеца след това да се появява статия за Янева с придружваща реклама на  Гага, в която последната рекламира концерта си в София в тяло на пеперуда-монарх и със собствента си глава, но не и душа...
Съветвам ви при условие, че не гоните демократичната американска мечта вашата дъщеря/син да стане скъпоплатена проститутка, стриптизьорка или порно звезда, да отделите поне 10 минути да се запознаете с проблема – може да използвате директно вградените контекстуално линкове, а може прегледате и списъка най-отдолу на статията.Изборът е ваш...
Не забравяйте, че с колкото и любов да отгледате вашето дете, утре и то може да попадне на купон с богати чичковци-хипопотами от тъмните ложи, които освен дрога и алкохол, няма да проявят скруполи да му приложат някой монарх номер...
 Тази статия е продължение на тази тук.

P.S. Списък на с полезни линкове, които осветяват проблема с „монарх-програмирането”:







Алхимика 

Няма коментари:

Публикуване на коментар