сряда, 27 юни 2012 г.

Новата религия

Новата религия

Фрагменти от безумието

Новата религия на Илюминати

Новата религия на Илюминати - Фрагменти от безумието





Днес е Еньов ден. Специален времеви портал. Много енергии се срещат днес. Чрез ритуали Илюминати ще подхранят своите тъмни покровители, масоните ще почетат главата на свети Йоан. Ние също ще направим своя малък ритуал – ще съберем билки и ще ви подарим тази статия. Нека окото ви погледне пирамидата под друг ъгъл – защо не отгоре?



Пролог


            Човекът-вселена-енергия трябва да бъде превърнат в човек-елемент-материя, от носител на свободната воля в нейна функция, в блокче от пирамидата, в тухла в стената, т.е. от индивид на свободната воля да се превърне в броим и заменим елемент в чужда система. Наградата е, че според лоялността си към Новата религия нейният последовател ще има относителна власт на елементите под него, които формират пирамидата на властта. Сделката с Новата религия се основа на отдаване на свободата на индивида и неговото съзнание срещу относителна сигурност на съществуване в материалния свят. Това е същността на най-новата суперрелигия по света, която Илюминати все по-интензивно налагат. Тя не признава етнически, религиозни бариери и държавни граници – нейният език е нейният морал -той е универсален. Властелините на тази религия чрез контрола върху нея могат да постигнат(а и май-вече са постигнали) глобално световно господство. Остава да разберем кога и как ще го обявят публично...
            Новата религия има своите носещи колони в нашето общество и свят. Ще ви покажа някои от тях от ъгъл, от който не сте свикнали да ги виждате(може би старателно сте били дресирани да не виждате), за да имате възможността да разберете, че те съставляват част от гигантския пъзел, в който сме вплетени и ние, и който наричаме наш живот.
            Искам изрично да отбележа, че това не е сайт за теория на конспирациите най-малкото поради това, че тук няма развити теории, а са показани фрагменити от нашата действителност и тяхното тълкуване е подкрепено от конкретни доказателства. Борави се с факти, до които всеки един образован и средно интелигентен гражданин  има достъп и може да провери чрез все още свободния и нефилтриран Интернет в България,  обществените библиотеки, книги,  статистки и бази данни на обществени и държавни организации, които не представляват някакъв вид тайна(конспирация), а са общодостъпни.
Въпрос на свободно и отворено съзнание е да видим фактите такива каквито са и въпрос на сила на волята е да сглобим в цялостната картина, за да можем да погледнем смело в очите света, който ни заобикаля, такъв какъвто е в действителност. Не е задължително да си член на таен орден, за да разбереш какво се случва около теб! Истината не е някъде там... Напротив тя е в нас и дори да не е цялата, в нас е заложен потенциалът като интелект, воля и интуиция да я намерим в заобикалящия ни свят.
            Съизмерването на човек в пари и власт му придава числен израз. Дигитализира го и материализира съзнанието му. Става броим и предвидим. Подобно на числата човек може да влиза в числови модели и да участва в математически функции. По природа е заложено човек да бъде неизвестното в уравнението. Новата религия го превръща в константа и строителен материал във вселената на други свободни воли.
            Въпрос на личен избор е дали да се поклоним на Новата религия и да използваме нарастващата й сила в материалния свят или да се опитаме да поемем тежестта и отговорността, които крие загадъчната вселена  на свободната воля и енергия...

Алхимиците

9 коментара:

  1. "По природа е заложено човек да бъде неизвестното в уравнението."
    Причината е в основния дар - личният избор! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз не разбрах, коя точно е новата религия?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е дадено название, но е дадена загадъчна почти пълна дефиниция: "Новата религия го превръща в константа и строителен материал във вселената на други свободни воли.". Дадено е и правото на избор, дали да сме константа или неизвестно в уравненията на вселената. Нещо като две шепи с две различни хапчета - червено и синьо - в тях . . .
      Нещо като избор.

      А изборът е направен отдавна. Сега просто се проявява !

      Изтриване
    2. Прочети статията отново...:)

      Изтриване
  3. Това, което в по-горния коментар е обозначено като "основен дар - личният избор" е всъщност една подла уловка. В миналото - от древността, та почти до наши дни - винаги благоденствието се е постигало с цената на използуването на робски труд; няма значение, че по някое време започнали да наричат робите - "крепостни селяни", а в още по-ново време - "индустриални работници". В наше време даже и "индустриалните работници" не са на мода, а черният труд се практикува от "сървис-оператори" (звучи "доблестно" и някак си неутрално, заобикаляйки "на пръсти" обичайните оскърбления)...

    От всичко това се вижда, как стратегията по-отношение на робите-изпълнители се нагажда по такъв начин, че да се създава впечатлението за "личен избор" на жертвата, намираща се на най-долното стъпало на социалната скала. Затвърди ли се такова впечатление, тогава никой не може да бъде посочен с пръст и обвинен за ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ЧОВЕК ОТ ЧОВЕКА. Излиза в такъв случай, че виновник за унизеното положение на роба си е самият роб, защото той се е възползувал от ОСНОВНИЯ ДАР, който са му връчили експлоататорите: ЛИЧНИЯ ИЗБОР.

    ОтговорИзтриване
  4. Самият избор на хората като такъв не е предначертан.Но са предначертани всички неща, от които зависи всеки избор и по този начин и самия изход от избора може да бъде точно предпоределен, понеже всички параметри на избора са ясни, ясна е и самата схема на съставяне на избора и съответно - изходът от избора.А самата илюзия за избор е дадена на хората,защото по този начин системата е доста по-добре защитена от колапс.

    ОтговорИзтриване
  5. съм Климент Лорън от единна държава искам да споделя моя опит живота си с теб,
    тези така наречените хора заем развали интернет толкова много, че и дори не знам кой е
    недвижими отново, докато не срещне човек име Крис английски и тук в Unted състояние, аз съм като
    някои финансови трудности с моя бизнес, а също и бракът ми се срива, той ми каза да дойда
    и се присъедини към тайна Илюминати култ и аз го направих, за моя изненада бизнеса ми започна да се увеличава и мога да
    кажа, че съм много богат сега бракът ми е е добре, тъй като след това, благодарение на г-н Крис английски, че ми помогна
    навън. за всички мои проблем, тъй като бил solved.you да се свържете с г-н Крис английски по електронната поща или мобилен greatilluminati@outlook.com
    +16197867652
    , за да се присъедини и да стане богат и известен в живота и не забравяйте, че няма човешки жертви, не лоши дела.

    ОтговорИзтриване
  6. Крайно неизчерпателно

    ОтговорИзтриване
  7. Незнанието е дар за някой и ад за друг....

    ОтговорИзтриване